Tofas Team

Tam Versiyon: Arkadaşdaki beyni kuşa taksak, ters uçar :D
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Yorumu sizlere bırakıyorum Big Grin [Resim: 39VD.jpg]
Bravooo yıldızlı pekiyi vermek lazım bu vatandaşa Exclamation
Yol tutuşu artıyo abi nie öyle diyosun Big Grin
Bunun amacı neymiş anlayamadım ben Big Grin
Bunu yol tutuşu artmaz takla atar eğimli virajları nasıl alacak
bu napmış böle ya Huh
ama gerçekten merak ettim kimin neden böyle bişey yaptığını neyin kafasını yaşadığını Big Grin Big Grin facebook'ta bi tofaş sayfasından buldum resmi Big Grin
Şaka olmalı bu Big Grin
Okkalı bi çukur ya da kasiste amortisör başı kaputu yarıp dışarı fırlar, atacağı taklayı ağır çekimde oynatırsak sayabiliriz.

Zamanı behrin birinde çocukluğu sancılı geçmiş bi gence babasından araba kalır. Ömründe el arabasından başkasını sürmemiş adam bi hırs spor araba hevesine düşer. Aşk bu ya gece uykular kaçar hayaller kurulur paralar biriktirilir. Zamanla bir şeyler çıkar ortaya ancak hep bi eksiklik vardır. Araba çok yüksek :S Araştırmaya koyulan genç aracın ısıtılarak kesilerek düşürüldüğünü öğrenir ancak verecek 1 lirası dahi yoktur. Depodaki 10 tl lik gaz yeni demlenmiştir. Düşünürken aklına çocukluk arkadaşı Memo gelir ve atlar arabaya. Memo şimdilerin popüler bi şirketinde taşeronluk yapar ve inşaatlarda kaynakçılıkla geçinir. Arkadaşıyla hasretlendikten sonra onu kıramaz ve elinden geldiğince yayları birbirine perçinler. Maksat esnemeyi önleyip aracı alçak tutmaktır. Sanar ki ben tuttukça yay basılacak, soğudukça büzülecek ve kısalacak. İlk otomobilin kulağına ezan-ı Muhammediye okunduğundan beri Enzo Ferrari, Ferdinand Porsche, Alfa Romeo, Ettore Bugatti,Vittorio Jano,Alfieri Maserati,(karl)Mercedes-Benz,Harry A. Miller... hatta ülkemizde çalışan Ekber Onuk un bile aklına gelmeyen bu sistemi keşfederler. bu yeni süspansiyon sisteminin adı AKS dir. günümüzde önemini yitirse de çığır açmış bu teknoloji efsanelerin tozlu raflarında yerini çoktan almış ve bizim için gurur kaynağı olmuştur.

Meydan lorousse p.145 cilt 1 AKS suspansion systems ( Acil Kefen Sistemi)
Serkan geçen seferki Reno ilanının önüne geçen bi yorum oldu kardeşim Big Grin tebrik ediyorum Big Grin
Sayfalar: 1 2 3