Tofas Team

Tam Versiyon: renk tonu farkı
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Yaklaşık 1 ay kadar önce kartal aradığımı yazıp inşallah buraya aldım diye atacağım gün gelir demiştim. O zaman şimdi geldi petrol mavisi bi kartal aldık Smile sorum ise şu; ben bu kartala bi spoiler aldım astarlı şekilde gelince kendim spray boyayla boyarım dedim. Boyadım da, fakat hafif bi renk tonu farkı çıktı ortaya, bu farkı bi nebze olsun ortadan kaldırmak için benim yapabileceğim bi şey var mı ?
Zımpara at boyayı kaldır aracın boya koduyla aynı renk boya bastır iyi bi vernik'de alırsan uzun ömürlü olur.
Deneyeyim teşekkürler.
Arabanın üzerindeki boya güneşten yağmurdan çamurdan vs yıprandığı için arabanın boya kodunu bastırıp yeni boyanan parçayla ton farklı oluşur arabanın boyasındaki tahribata göre pastayla boyayı temizlediğinizde tutar hala tutmuyosa boyada oynayarak ayarlarlar en garanti olanı kapsamlı bi boyacı varsa arabanın üzerinden boya kodu oluşturur yıpranık halinde en ufak fark olmadan parçayı boyayabilirsin
Ya bilmiyorum renk beyaz meyaz olsa belki o kadar belli olmaz ama petrol yeşili cidden belli ediyor farkı.
Bakalım fiat471 petrol yeşili olarak internette satılıyor ama yine fark olur mu bilemiyorum. Boya kodu 471 olarak yazıyor bagaj kapağında.
(11.07.2020, 21:44)endoplazmikk yazdı: [ -> ]Ya bilmiyorum renk beyaz meyaz olsa belki o kadar belli olmaz ama petrol yeşili cidden belli ediyor farkı.
Bakalım fiat471 petrol yeşili olarak internette satılıyor ama yine fark olur mu bilemiyorum. Boya kodu 471 olarak yazıyor bagaj kapağında.

koyu renk olunca az sırıtır boyacıya gidip aracın koduna göre boya alırsan sırıtmaz Smile
teşekkür ederim cevaplar için bi şekilde çözeceğiz bakalım