Tofas Team

Tam Versiyon: Tavan Lambasının Rölesi Üstteki Boş Yer Neci?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4
@DarkredBlue61 O zaman kabloları takip edeceksin çalışma mantığı kısa farları açıp cam temizleyince farlarda temizleniyordu
@DarkredBlue61 ekonomik kriz fabrika çıkışı bizim model kartallarda sis farıda yok mesela
Lpg,Klima,Sis Fari İsteğe Bağlı Takılmıyormuydu Zaten? Mesela Doğanlarda Aksine Sis Fari Var.Hatta Ön Gögüsteki Tuşlara Bakarsanız Kartallarda Sis Yeri Boş Silecek Yeri Dolu Aksine Doğanlarda Sis Dolu Silecek Boş Big Grin Sanırım Arkada Silecek Olanda Sis Fari Koymamiş Maaliyeti Dengelemek İçin Smile  Şu Far Yıkamaya Bir Bakacağim Ama.

Birde Şu Var Madem Fabrikasyon Takılmamiş O Zaman Ön Tamponda Sis ve Far Yıkama Delikleride Olmaması Gerekiyor? E o Zaman Bunların Tamponu Nasıl Oluyor Delik Olmayanlar Yan Sanayi İdi Hatırladıgım Kadarıyla.
Sissiz tampondur abi orijinali sisli olan tamponda far yıkama deliğide var bunu takıp sis bağlamışlardır.
Arkadaşlar Dün Bi Tane 2001 İe Kartala Baktım Onda Röle Var.Kafam Karıştı Madem Far Yıkama Rölesi O Araçta Neden Takılı? Hatırladıgım Kadarıylada Far Yıkama Yoktu O Araçta.Bizimkini Söktüler Mi Acaba Ne Oldu.
(18.07.2020, 18:53)DarkredBlue61 yazdı: [ -> ]Arkadaşlar Dün Bi Tane 2001 İe Kartala Baktım Onda Röle Var.Kafam Karıştı Madem Far Yıkama Rölesi O Araçta Neden Takılı? Hatırladıgım Kadarıylada Far Yıkama Yoktu O Araçta.Bizimkini Söktüler Mi Acaba Ne Oldu.

Bence senin far yıkama tesisatını ceplemişler Big Grin
@Serkan_37 O Arabayı Tekrar Görünce Bakıcam Acaba Ondada Var Mı Filan Big Grin Merak Ettim Valla Big Grin
Sol farın arkasında podye sacında su doldurma kapağı olur far yıkama deposu tam orada senin orası nasıl ?
@Falcon417 Orası Boş.Birşey Yok Orada.Diğer Kartala Bakacağim Aklıma Gelmemişti Ona Bakmak.Bizim Arabanın Seaselerde Görünürde İşlem Yok Aracı Çözemedim Acaba Sase Üstü Mu Kaza Yaptı Onuda Bilmiyorum.Sağ Tarafın Kapı Açıklıkları Eşit Değil Araç Takla Mi Attı Tavan Mı Taktılar Onuda Çözemedim.Expertize Sokmak Gerek KAfam Rahatlasın Diye.
Normalde abi sol farın orda delik olması lazım far yıkama deposu için ora kapalıysa yoktur far yıkama kapılarda kasma var mı abi  düşün

Veya bakalitleri söküp bir bak abi kaynak filan var mı
Sayfalar: 1 2 3 4