Tofas Team

Tam Versiyon: Dijital App plaka
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: C68-BBE08-CB06-46-A5-BE0-E-94-DC210-E395-F.jpg]
Selamun aleykum 2017 yılında bu model plakayı ankarada bastırmıştım sonrasında bu modelin incesi cemiyete düşünce bu puntaları herkez kaldırdı ama konyada hala bu modelde plakalı araçlar var konyada olan bilen bu modelde mühürlü plaka bastırabilmek için yönlendirebilcek varmıdır ?
Aleykümselam fonttr.com a girip bastıracağın  plakayı yazarsan bir çok örnek font modeli var biraz ugrastiriyor ama illaki aynisi yada cok benzeri bulunabilir.
(06.07.2020, 01:16)VolkanGürsoy yazdı: [ -> ]Aleykümselam fonttr.com a girip bastıracağın  plakayı yazarsan bir çok örnek font modeli var biraz ugrastiriyor ama illaki aynisi yada cok benzeri bulunabilir.

font ismi dijital olarak geçiyordu bu plakada zamanında zaten mühürlenmeyen fransız beşiktaş ve dijital vardı app modellerinde ama şuan herkez beşiktaş baskı yapıyor cemiyet baskı olarakda bu fontun incesini yapıyorlar
Bu fontta mühürlü çok zor mühür basmazlar çünkü belki kendi sahte mühür basan varsa o şekilde bulabilirsin , mühürlü diye satılanların hepsine sanmıyorum cemiyete orjinal mühür bastırmıyolardır.
(06.07.2020, 14:02)kadireren yazdı: [ -> ]Bu fontta mühürlü çok zor mühür basmazlar çünkü belki kendi sahte mühür basan varsa o şekilde bulabilirsin , mühürlü diye satılanların hepsine sanmıyorum cemiyete orjinal mühür bastırmıyolardır.

fotoğrafa eklediğim JH plakada kendi aracıma ait onu gittigidiyor üzerinden ankadarada bi mağazadan almıştım plaka üzerindeki mühür 06 ankara burdaki orj plakalara baktığımda 55 samsun yzıyor tek farkı oydu yıllardırda araçta takılı hiç problem yaşanmadı bu zamana kadar konyada devam ediyor ama 1 aydır internet ortamından ulaşamadık