Tofas Team

Tam Versiyon: Yeni aracım
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Hayırlı olsun kardeş Allah kaza bela vermesin ama Mustafa abi nin dedeği gibi gün geçtikçe Tofaşcılar azalıyor  :haha
(05.07.2020, 12:21)Falcon417 yazdı: [ -> ]Aynı sofradan yemek yedik karnı doyan bmwci oldu renocu oldu hondacı oldu toyotacı oldu opelci oldu v.s v.s v.s :zopa

Abi sende pejocu olmaya hazırmısın ?  :ps
@Melih1995 Siteyide kapatalım mı melih ne dersin ?
@Falcon417 Abi Tofaş ayrı bir sevda , artık bu araçlar klasik araç olarak görülmeli , evin 2. aracı , hafta sonları kullanılan zevk arabası veya güzel modifiye projelerinin adresi olmalı bence  Smile , aksi taktirde zaten klimasız bir tofaş kullanmak zaten ölümken bir de usta bulamamak büyük bir problem , bu aracı alanın bir de boş garaj alması lazım .
(07.07.2020, 00:13)Melih1995 yazdı: [ -> ]@Falcon417 Abi Tofaş ayrı bir sevda , artık bu araçlar klasik araç olarak görülmeli , evin 2. aracı , hafta sonları kullanılan zevk arabası veya güzel modifiye projelerinin adresi olmalı bence  Smile , aksi taktirde zaten klimasız bir tofaş kullanmak zaten ölümken bir de usta bulamamak büyük bir problem , bu aracı alanın bir de boş garaj alması lazım .

Aynen katılıyorum kardeşim aynen

Eren hayırlı uğurlu olsun inşallah 🙏 kazasız belasız sürüşler dilerim ☺️
Bnm kardeşimde BMW 5.20 manuel vites 92 model vardı. Döşeme sıkıntisi vardı. Sanfrum çalışmıyor. Motor üst kapak komple rektefiye yaptı. Piston segman değişti. Bloğa bişey yapmadı. Jant lastik süsledi. Güzel oldu. Fakat Beyin arizasindan çok çekti. Tam toparlamisti ki sattı. 1.5 yıl önce 12.000 TL ye. O zaman 5-10 kişi gelip bakmıştı. Daha fazla veren olmadı. Piyasa da şuan ki gibi yüksek değildi.
Sayfalar: 1 2