Tofas Team

Tam Versiyon: 2000 doğan acill yardım
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
hayırlı günler arkadaşlar 10 yıldır bende olan 2000 model doğan i.e  enjeksiyonlu  aracı oto yıkamada motor yıkattım ve 1 gün sonra gaz yememeye başladı rolantide çalışıyor çok gaz verince ve yüke binince patılıyor gitmiyor tekleme oluyor  20 tane usta gezdim sorunu kimse bulamadı sizden acil yardım bekliyorum.
bu arızadan kaynaklı değiştirdiğim parçalar ( 1.krank devir sensörü 2.bobinler değişti 3.bujıler değişti 4. 2 farklı yerde beyin denedik yine olmadı)
Tek Sorunun Gaz Yememesi Mi? Birde Yıkarken Ecu yu Filan Sardınız Mı Güzelce Yoksa Gelişi Güzel Bastınız Mı Suyu?

İlk Olarak Şunu Öneririm.Aküyü + ve - yi Sök 5 10 Dk Bekle ve Map Sensörünün Fişini Sök.Aracı Öyle Bir Dene Eğer Yine Aynı İse Düzelmediyse Tekrar Aküyü Sök Bekle Bu Sefer Gaz Kelebek Potasyo Metresinin Fişini Sök ve Öyle Dene.Yine Mi Aynı Oksijen Sensörüde Olabilir Aslında Ama Onu Sonlara Bırak Olmazsa.Ondan Sonra Başka Maf Sensörü Var Oda Olabilir.Bu Yıkamadan Sonra Emme Manifoltuna Giren Hava İle Filan Oynadın MI? Örneğin Direk Önden Gelen Hava İle Egzoz Manifoltu Tarafından Gelen Hortumun Ağızları Filan Açıldımı O Tarz Birşey Fark Ettin Mi?
⇒⇒⇒ http://www.tofasteam.com/misc.php?action=help&hid=11