Tofas Team

Tam Versiyon: Kalorifer aydinlatma ampülü
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Abilerim kardeslerim size bir sorum olacak arabamdaki kalorifer aydinlatma ampulleri patlaktı patlak ampüller 1.2W mış ben 2w ampül taktım herhangi bir sorun olurmu bilgisi olanlar bana yardımcı olabilirmi ?

[Resim: 20200701-183020.jpg]
@yasin0678 bi sorun olacağını sanmam sadece ampul eskisine göre daha az yanar
(01.07.2020, 18:47)06zyn21 yazdı: [ -> ]@yasin0678 bi sorun olacağını sanmam sadece ampul eskisine göre daha az yanar

valla en korktugum şey benim elektrik ondan her şeyi düşünüyorum olurmu olmazmı die
Korkacak bişey yok ama bu tür şeylerin tamamını lede çevirmeni tavsiye ederim led az enerjiyle çalışır ısınmaz google'da T5 Led diye aratırsan görürsün
arkadaşın Dediği Gibi Onları Lede Çevirsen daha İyi Olur.Halojenler daha Tehlikeli Özellikle Yaydıkları Isı ve Verdikleri Aydınlığa Bakarsan Zaten Fabrikanında Kullanması Bir ayrı Hata da Neyse  Dodgy  Hatta Göstergeyi Sök İçi İs Doludur. Orjinal Ampüller İs Yapıyor Uzun Süre Açık Kalırsa Etrafındakı Plastiklerinde Yapısını Bozabiliyor.Bazıları Eğik Bükük Takıyor Yakın Olan Plastikleri Bile Eritiyor.Denk Geldim Yani Smile
@Falcon417 @DarkredBlue61  Mustafa abi Ahmet abi size birşey sorcaktım yeni konu açmayım dedim kalorifer ampüllerim sürekli patlıyor 30 dk calisiyor sonra patliyor 4 kere degistirmişimdir en az neden patlar ?
Ampul kalitesinden olabilir
@yasin0678 Halojen Mi? Su vs de Almıyor? Bir Yerden Ek vs Alınmış Olma İhtimali Var Mı? Atiyorum Parklara Bağlı Bişey Vardır Araç Voltajı Yükseltip Patlatıyordur Belki.Ledleri Dene Eğer Onlarda Patlarsa Tesisatta Sorun Vardır.