Tofas Team

Tam Versiyon: dereceli egzantrik rölanti cezası
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Öncelikle selamın aleyküm abilerim bu gün ilk tofaşımı aldım 95 model doğan slx aracı satan kisi 296 dereceli egzantrik olduğunu söyledi ve rölantisi egzantrikten dolayi farklı çalışıyodu bir arkadaşımda polis çevirmesinde rölanti sesini duyduklarında bile bağlayabilirler dedi bu doğrumu (not: aracımda orjinal egzoz var warex marex yok)
Kardeşim normal sorunu yazmadan önce kendini tanıtan bi konu açarsan yardımcı oluruz  Smile
abicim böyle bir kural olduğunu bilmiyordum http://www.tofasteam.com/konu-yeni-kullanici-50635 burda konu açtım
Kardeşim Tofaşa binip de polisin gözüne batmayım diyorsan tamamen fabrika çıkışı görünümünde ihtiyar gibi bineceksin. Yaptığın en ufak aksesuar, sesteki en ufak değişiklik polisin gözüne batar, çünkü Tofaş. Rölanti yasak olmasa bile, kafayı sana takar adam başka yerden yazar cezayı, ipler onun elinde.

Bu arabalara bu imajın yapışmasına sebep olan sıkıntılı sorunlu tiplere her gün sövüyorum.
Benim eksantrik dereceleri hakkında pek bilgim yoktu 700 liraya 316 eksantrik taktılar gidişi falan değişti vitesi daha geç istiyor fakat rölantide orjinal egzoz olmasına rağmen biraz sesli polisler durdurduğun'da hemen eğilip altına bakıyor eksantrik tandırdığım'dan beri 2 kere çevirmeye girdim 2 sinde'de kaputu aç bakıcaz diyorlar hava filtresine falan bakıyorlar motor sarsıntılı çalışıyor diye arızalı ağabey diyorum anladıklarıda yok hihihi
ehliyetim olmadığı için şehir içi fazla kullanmıyorum bendede 296 dereceli eksantrik var derece yukseldikce ney fark ediyor yuksek olursa dahami gec vites degistiririz bir bilginiz varmi acaba ?
Oncelikle ehliyetsiz sürmemelisin  Exclamation  derece arttikca ona dogru orantili olarak performans artışı oluyor. Polis konusunda ise tamamen memur amcanın insafina kalmış tofaş olunca 2-3 apaçi yuzunden kurunun yanında yaş da yanar hesabi oluyor.