Tofas Team

Tam Versiyon: Hararet Göstergesi İptal Oldu
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar araç uzun zamandır kapının önünde duruyor(4-5 gün) geçen gün göstergenin içine led döşeyim diye göstergeleri sökeyim dedim yandaki vidaları söküp çekince üst kısmı(Camlı olan yer) tırnaklarından çıkıp elime geldi iyi dedim kadranı yerinden çıkarmayacağız. Herneyse şeritled i döşeyip kapattım. Ledler çok güzel oldu lakin bugün fark ettim hararet göstergesi yerinden kımıldamadı. Fanın sigortasıda atmış sıcakta tam evin önüne park ederken baktım hafiften fokurdamaya başladı hemen stop ettim. Erken fark etmesem conta bile yakabilrdim Allahtan erken fark ettim.

Şimdi sorum şu bi gösterge neden gitti birden bire ? Ben gösterge üzerinde işlem yaparken arkasından fiş falan mı çıktı acaba (Arkasında fişi var mı yok mu ?) Yoksa başka bir yerden mi bi arıza oluştu yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Arkasındaki fiş çıktıysa benzin ibresininde kıpırdamaması lazım ama sen yinede paneli kendine çek bir bak arkasına
Benzin ibresini hiç bilmiyorum zaten benzin olmadığı için dikkat etmedim hiç. Işığı yanmıyordu hiçbir zaman. Nasıl birşey o kablo abi ? Bir bakayım bugün sakata gelecez yoksa Confused
Tam hararetle benzinin arkasına denk gelir üstte 4 tırnaklı beyaz bir fiş çıkıtysa yerine oturt onu
Tamam abi eyvallah bakayım bi ona Smile
Abi indim şimdi aşşağıya söktüm göstergeyi elimi attım arkaya bi tane boşta soket buldum dedim heralde bu sonra baktım baktım o sokete göre bi yuva bulamadım. Baya aradım taradım o sokete göre yer yok neyse havada kararmak üzere diyip tekrar topladım tam kapatırken elimle bi yukarı kaldırayım dedim göstergeyi ama bi baktım çubuk eğilmiş kağıda yapışmış kalkmıyor . Elimle düzeltip bi ümit bastım marşa ve mutlu son Smile Gösterge çalıştı.


Şimdi bi başka sorum o boştaki soketin ne işe yaradığı Smile
Soket bu fotoğrafları videodan kestiğim için biraz kaltesiz oldu ama anlaşılır sanırım Smile

[Resim: 375875_4245870300390_96173542_n.jpg]
[Resim: 396063_4245870620398_863922809_n.jpg]
sinyallerin ışığı çalışıyormu Big Grin araban kaç model göstergen nasıl
Hocam cidden sinyal olabilir bu Big Grin Sol taraf çalışıyorda sağ taraf çalşmıyordu Big Grin Bide ampül yuvarlandı oralardan bi yerden demin. Anlam verememiştim Big Grin Hatta geçen gün bu kabloyu bulmak için baya uğraşmıştım Big Grin Tabi ucunda ampül olmayınca şaşırttı beni Big Grin
Sinyal o duyuna yerleştir ampulünü tak ne ararken ne buldun bak Big Grin
Benim aklımda şöyle bir soru kaldı abi, ozaman araç neden hararet yaptı, o fan sigortası neden atar ki?
Sayfalar: 1 2