Tofas Team

Tam Versiyon: Yüksek torpido tasarımı
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4
Modifiyeye girer sanayiyi bırak şehirde kimse yanaşmaz iş başa düşer yani
(28.06.2020, 09:02)muhammed_baskan yazdı: [ -> ]@Doğanzzv ısı ile esneyen deriyle yapmanızı tavsiye ederim macun tekrar çatlama yapacağından boya veya pütür de çatlar ama kablama yaparsanız çatlasa bile gözükmez yapıştırıcı olarak ne kullanacağıma karar vermedim bali var ama ondada tekrar koyurma yapabiliyor

Sn Muhammed bey araç torpidoları güneş altında oldukça yüksek sıcaklıklara ulaşabilir. Bally, Denlaks ya da Derby yapıştırıcı sıcak ortamda kendini salabilir. Sıcak ortama dayanıklı Epa yapıştırıcı kullanmanızı tavsiye ediyorum. Epa temin edemezseniz Derby N-109 da kullanılabilir.

Kaplama yapacağınız vinleks (suni deri) PWC bazlı olmasın. PU bazlı kuagile astarlı suniler her türlü ortama karşı oldukça dayanıklıdır. İstanbul'da olsaydınız sizi kaliteli ve uygun fiyatlı suni deri satan firmalara yönlendirebilirdim. 

Ek olarak; İstanbul'da ikamet eden üyelerimiz, ihtiyaç dahilinde İkitelli Aymakoop sanayi sitesinden her türlü deri ya da suni deriyi çok uygun fiyatla temin edebilir. Bakkaloğlu Suni Dericilik ve Gürle Ticaret  üretici ve perakandeci olarak suni deri alanında oldukça iyi firmalardır.
epoksi de olur güneşten sudan etkilenmez çürümez kırılmaz
Valla helal.olsun torpido.misss olmuş   androidler klimalar ne mucitler varmis yaa
Sayfalar: 1 2 3 4