Tofas Team

Tam Versiyon: Kış için Platin ve meksefe değişimi
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
İyi günler arkadaşlar zafer bayramınız kutlu olsun öncelikle..
Kışa girerken malum hazırlıklara yavaş yavaş başlamak lazım.
Akü sarjı, antifriz, lastikler termostat bakımlarımız tamam.
Ama Cam sileceklerim yavaş çalışıyor, hatta siliyim mi silmiyim mi die düşünüyolar Big Grin bunun çözümü nedir ?
Bide soğuk havalarda platin ve meksefe'nin ilk çalışmada büyük etkisi olduğunu biliyorum bunların ikisinide değiştirmek istesem fiyatı ne tutar ve işçiliği kolay mıdır ben değiştirebilir miyim ?
Sileceği hızlandırmak için role takıyorlar 10-15 tl arası role işçilik ne kadar alırlar bilmem. platin meksefe parçaları 10 tl sen değiştirebilirsin birazck el becerisi varsa yoksada usta 10 liraya takar.
Özel bi ayarı felan yoksa platik meksefenin ben söktüğüm gibi takarım. o role işide güzelmiş silecek olayını çözdük demektir.
silecek olayını daha ayrıntılı bi şekilde biri anlatabilrse çok sevinirim aynı sorun bendede var onur açmasaydı konuyu ben açacaktım.
söktüğün gibi takarsan sorn olmaz
(30.08.2012, 12:58)lionel_mehmet yazdı: [ -> ]silecek olayını daha ayrıntılı bi şekilde biri anlatabilrse çok sevinirim aynı sorun bendede var onur açmasaydı konuyu ben açacaktım.

Bu role olayını çokca duymaya başladım bizim arabalarda. geçende 5li çatçat korna taktırmaya gittim rolesiz gücü yetmez dediler. sanırım silecek motorlarını güçlendirmek için role kullanılıyor. role işi bana hep karışık gelmiştir bir türlü öğrenemedim elektriğe yatkın olmama rağmen Big Grin
role tesisatın yetersiz kaldığı yerlerde kullanılır örn. 90/100 ampül takıldıgında snradan baglanan sis lambalarında kornalarda vs. seylerde aynı fara bağlanan role veya mini role silecek motoruna baglanarak gücün artrımı sağlanıyor. acıklanacak baska sekil felan istiyorsanız bende yok olan arkdaslar yardımcı olsn.
Sağol kardeşim yeterli oldu açıklaman elektrikçiye gideriz veririz bi 10 lira bağlatırız macera aramaya gerek yok Smile