Tofas Team

Tam Versiyon: Çıkma Sigorta Kutusu
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Arkadaşlar sigorta kutumun şase giren yeri komple yanmış . Orjinal mako sigorta kutusu 300 tl . Çıkma ise 100-150 civarlarında sizce çıkma alsam bi sorun yaşarmıyım ?
Temiz ve Su vs Temas Etmediyse Sorun Yaşamazsın Tabiyki.Orjinal Olmasına Dikkat Et Yan Sanayi Alma Sigorta Kutsunu 2 Güne Aynı Oluyor.Bu Araçlarda Yan Sanayi Parçalara Bi Isınamadım Valla En Son 5 Tane Arka Cam Açma Kolunu Çöpe Atmiştim.Opar Buldum Onunla Değiştirmiştim Düzelmşti.
(22.06.2020, 04:00)61ES744 yazdı: [ -> ]şase giren yeri

 Sigorta kutusunda şase giren bir yer olmaz arabanın hiçbir yerinde şase yok şase kabloları direkt kaportaya vidalı olur elektrik hatları sigortalar hep artıya bağlanır anahtarlar hep artıyı anahtarlama yaparlar.
Mako zaten yıllar önce başladı bu dalgaya ben 100 liraya aldığımda isyan etmiştim 300 olmuş benim şahsi görüşüm açıp içinide incelediğimde 50 liralık malzeme bu mako beş kuruş etmez
Sgr marka yan sanayi alırım ben olsam radyatör fanını direkt aküye bağlarım farlarada elo far rölesi bağladım mı zaten sigorta kutusunun yükünü almış olur.Ama buna herkes cesaret edemiyor tabi.Çıkma alacağın kutunun içini açıp görme şansın olursa açıp bakarsın devre yollarında renk değiştirme gördüğünü almazsın.Fakat yılların yorgunluğu ne çıkar bilemem yine de sıfır diye makoya o para çok çok fazla
çıkma yada 0 ne alırsan al söktür aynısından versinler alttaki soketleri belli model sonrası değişim gösteriyor
O zaman anlaşılan sıfır mako alınacak 300 liraya