Tofas Team

Tam Versiyon: Tofaş Rolanti Motorundan Gelen Tık Tık Sesler
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Geçen Fark Ettimde Bu Normal Mı? Bazen Yapmıyor Bu Sesi Acaba Geç Çalişma veya Dengesiz Çalişma Vsyi Yaptırır Mı Önceden Vidaları İle Oynamışlar Bunu Detaylı Söküp Bakmak Gerekte Vidaları KEsmeden Olmayacak Gibi Duruyor
Güncel.
Rolanti motoru arızalanmış. bi süre sonra tamamen işlevini yitirecektir.
@"pisyanci" Her Zamanda Yapmıyor.Sanayide Sordum Eğer Beyin Yanliş Sinyal Verirse Ondanda Yapar Dediler Bana.İşin Kötü Yani Vidaları Tornasız Sökme Şansımız Yok.Acaba Söktürsem Mi En Azından Temizleyip Yerine Takarım Geç Çalışma vs Var İyice Canımı Sıkmaya Başladı Bu Sorun.
Vidaları alyan sanırım tornalık iş nasıl anlamadım ?
@Falcon417 Alyanda Ufaktan Bir Çıkartmaya Çalıştım Nafile.Daha Öncesındende Birisi Uğraşmış Zaten.Büyük İhtimalle Boğaz Sökülüp Tornaya Gidecek Sonrada Sökülmeyen Vidaları Uç İle Delik Çıkartacaklar.Diğer Türlü Tornaya Gitmeden Sökülür Mu Bilmem Diş Namına Birşey Kalmamiş Gibi.Gaz Kelebek Potasyometresinide Sökmüşlerdi Bir Ara Aynısı Olmuştu.Zor Bela Vidalar Bıraktı Kendini
@DarkredBlue61 Öncelikle arıza rölanti motorunda gibi duruyor içinde değişik bir elektrik motoru ve dişli sistemi var önceki aracımdan kalan bozuk olanı parçalamıştım ordan biliyorum. 
Vidaların sökülmesine gelirsek normalde 20 ya da 25 tors tutar ama  vida başları yalama olmuş ise genelde düz tornavida ile sökebilmek için vida başlarına çizgi açıyorlar buda fayda etmezse enjektör gövdesini vs söküp mecbur tornaya götürmen gerek kendin matkap vs sakın deneme. vidalar alaşım gövde alüminyum oldugu için gövdeye kayıyor matkap. aynı sıkıntı benimde başıma geldi takım contayı yenilerken ben matkapla denedim dedğim oldu sonra tornada vida başlarına kaynakla somun kaynatıp söktüler.
Eski aracımdada takım contayı yenilemiştim onu motor sıcakken sökmüştüm herşeyiini orjinal vidaları çok rahat sökülmüştü.
sende bi sıcakken dene derim
@hamzamutlu Sıcakken Aksine Daha Zor Sökülür Kesilme Riski Yüksek.Metal Isınıp Genleştiği İçin Çıkacaği Varsada Kesilir Kalır Direk.Soğukken Bir İhtimal Ama 3 5 Gün İdare Edeceğim Sonra Motoru Değiştiricem.En Son Sanayide Birine Gösterdim Aracı Geç Çalişmasından Dolayı Araçta Birşey Yok Dedi Elletme Falan Ecu yu Sıfırla 1 Hafta Çözülür Dedi Ama Bakalım Ne Olacak Zor Gibi Geliyor Banada.Gidip Söktürücem Gibi Duruyor Motoru.
Avans ayarina baktınız mı ahmet bey
Sayfalar: 1 2 3