Tofas Team

Tam Versiyon: 5 kol jant
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Cevher marka 5 kol jant orjinal mi?
Tanışma konusu açmamışsın. Konuyu yanlis yere açmışsın ​​​​​​. Forum Türkçe biraz dikkat edin. 
Doğrudur kardeş dikkat etmedim uyarın için teşekkür ederim direk aklımdaki konuyu yazdım.
Sektörün içindeki üyemizin paylaşımı sana yardımcı olacaktır
(15.05.2020, 00:48)mirafiori131 yazdı: [ -> ]Sitedeki bir çok kişi mesleğimi bilir. Sektöre Kormetal firması ile girdim Arıcıoğlunda devam ettim. Türkiye'de Cms, Kormetal, Çağlas, EW olmak üzere 4 tane aktif jant üreticisi vardır Dj şuanki durumnu bilmiyorum, birde Carre vardı onun şuanki durumu ne onuda bilmiyorum.
Bu firmalardan bir tek Cms (Cevher makine sanayi- cms 40ların ilklerinde Cevher yazar, Şirinevlerde cms olmasın cevher olsun diye cms 40 arayan insan çok gördüm halbuki aynı mal) globalde başarıyı yakalamış firmadır.
Diğer firmalarda da ciddi TSE kontorolleri var, kalitesiz üretme gibi bir ihtimali yok, hepsini gönül rahatlığı ile aracınıza takabilirsiniz.
Diğer görsellerdeki jantların hepsi zamanında Çinden gelen modeller, 2. firmamda sabahlara kadar oturup ürettireceğimiz modeller üzerine çalışırdık.
Şuan Çinden mal getiren firma yok gibi birşey hepsi yukardaki firmalardan birine kendi markaları ile üretim yaptırıyorlar. Yani yeni mallarda da sıkıntı yok.
Bende biraz daha araştırdım ama içimde bir şüphe vardı bu yorumu okudum daha da rahatladım çünkü bugün jantları alıp kumlama ve boyaya verdim teşekkür ederim.
Cevher İzmir’de eski üreticilerden daha önceden üst kapak üretiyordu sonuçta cms ile aynı jant üretiyor şu anda iyi firmadır ancak bildiğim fabrikasyon jantlarını cms üretiyordu şuan 5 kol üretimi varmı bilmiyorum yanlız sorun yaşamazsınız sonuçta dünya firmalarına 4 vardiya jant üreten firmalar
Üretimi yok galiba çünkü sıfır bulmak çok zor güzel de para istiyorlar orjinallere ben ikinci el aldım.