Tofas Team

Tam Versiyon: Yakıt Tasarruf Cihazı
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Youtubede gezinirken rastladığım bir cihaz almayı düşünüyorum ustalarla uğraşacağıma bir nevi yazılım atmak gibi birşey istiyordum galiba buldum sizce almalımıyım ?
https://www.vgt.com.tr

[Resim: 5c81355a4a920088ee8cf1b7d6f51547.png]
bıldıgım kadarı bu cıhaz yakıta göre hava ayarlıyor elektronık ama yazılım vs olayı yok
(31.05.2020, 16:56)Falcon417 yazdı: [ -> ]⇒ http://www.tofasteam.com/konu-vgt-vakum-...hlight=vgt
Hocam birde 760 lira para istiyorlar ben gazda iyi gitmesini istiyorum şuan hava filtresinde bant yok bantsız hali ile bilgisayardan gaz ayarı yaptırdım.Bant takmalımıyım daha seri olması için takmalıysam ne kadar takmalıyım ?
Gazla benzinde gibi gitmesi için sıralı sistem lpg taktırabilirsin o zaman bantlık iş olmaz tabi bütçeni aşabilir bu da
760 liralık kar sağlamaz o alet emin ol boş iş o onun yerine başka şeyler yapabilirsin
Beyler aracım benzin'de lpg de istediğim gibi gitmiyor motor henüz açılmadı çok az kaldı bitmesine ama gitmiyor ne yapsam olmuyor yakıt umrumda değil zaten aracı fazla kullanmıyorum tek istediğim aracın yürümesi rektefiye olurken sübapları bir boy büyüttük ama gitmiyor hava filtresin'de şuan bant yok bantlamalımıyım ? Seri olması için lütfen cevaplayın arkadaşlar kime sorsam alakasız şeyler söylüyor.
@AhmetDuman23 Bitik motorda kompresyon düşük olacağı için bantlamak lazım ama benzinde de iyi değilse sen onu rektefiyeye sok bence
Rektefiyeden çıkalı 2 ay oldu hani normal gidiyor ağabey 0-100 orjinal tofaşdaki gibi 13 saniye benzinde zorlayınca 12 saniye oluyor bantlayınca dahamı vakumlu hava çekiyor anlamadım lütfen yardımcı olun arkadaşlar hangi ustaya gitsem cebimde para kalmıyor ya.
Ben yanlış anlamışım iyi okumamışım pardon
Subapları düzgün ayarlamamış olabilirler mi acaba
Sayfalar: 1 2 3