Tofas Team

Tam Versiyon: Tempra
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Merhaba arkadaşlar ben de bir tempra sahibi olarak foruma üye oldum.
Hayırlı Olsun hocam yenimi aldınız ?
Bu arada  Hoşgeldin
arabanın plakasıda benimkiyle aynı seri
Sn ucayhan Tempra'nız hayırlı olsun. Tempra ile ilk tanışmam 1990 yılının sonlarına doğru olmuştu. Henüz 18 yaşımda idim. Görür görmez aşık olmuştum Tempra'ya.

Çelik Gri renkli, İtalya üretimi bir araçtı. Tempra  o gün bugün içimde ukde olmuştur. Emekliliğime 7 ay kaldı. Emekli olduktan sonra ukde'mi gerçekleştirecek, muhakkak çelik gri bir Tempra'nın sahibi olacağım.


[Resim: fiat-tempra-i-sedan-1.jpg]
Station Wagonları Hoşuma Gidiyor Niyeyse Big Grin Benim Kafa Hem O Kasaları Seviyor.
arka tamponu açılan ilk arabaydı ülkemizde üretilmeye başlandığında en lüksüde buydu 4cam otomatik 5 vites 1.6 96bg kadife koltuk sis farı yüksek bagaj arkak oltuk arasında kol dayama ve elektronik gösterge gibi zamanına göre çok önde bir arabaydı buna ise reno 21 concorde ile  karşılık vermişti  bu özellikler taunusta bile yoktu
SW tip araçları ben de çok seviyorum. HB ya da sedan pek hoşuma gitmiyor ki, bu nedenle Kartal aldım.
Nedenini bilmiyorum, ancak, SW araçlar bana aile sıcaklığı hissettiriyor. Tempra'nın SW modeli gerçekten çok hoş ve bugün bir çok modern SW'den daha fonksiyonel.

Yolculuğuma şimdilik kadim dostum Kartal S'imle devam ediyorum. Kendisi maşallah sorunsuz ve keyifli yol arkadaşım. Şayet ukde'mi gerçekleştirecek olur isem, çelik gri temiz bir Tempra SW ile bu hayalimi gerçekleştireceğim. 

Bu arada; Toyota'nın  AE101 kasa SW'si de çok hoşuma gidiyor. Sessiz motoru ve yağ gibi akan viteslerinin tadı hala damağımda. Nasip diyelim. Hayırlısı ne ise o olsun.
Tempra 2.0 vardı bizde ilk adam akıllı kullandığım arabadır kendisi ileride bir tane zevk aracı olarak alacam bir tane hatta şimdide alırım fakat zor durumda kaldğımda satamam diye yanaşamıyorum. Modelli araçları az üzmedik onunla.
Sn blackblade54  çok doğru düşünmüşsünüz. Gerek salgının yarattığı ekonomik daralma, gerekse de şu an ABD'de yaşanan halk ayaklanması, ve bu eksende gelişen siyasal belirsizlikler, küresel ekonomide çok ciddi sıkıntılar yaratacaktır.

Bu zamanda alımdam daha çok, mevcut pozisyonları korumak gerekli. Vatandaşımız elinde bulunan nakit ve malının kıymetini bilmeli, nakit stoklarını daha zor günler için saklamalıdır.
Tempra güzel arabadır ya temizinden inş bir gün alacağım
Sayfalar: 1 2