Tofas Team

Tam Versiyon: Volan Hafifletmek
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Babamın arabasında 1 kg gibi hafifletmiştim köyde kullandığı için araca yük atınca rampalarda biraz zorluk çekiyordu.Volanı taşlattım rampalarda zorlanmadan kalkış yaptırıyor iyi gibi geldi sanki ama öyle fazla bi fark yok.
Şuan aracımdaki volan oynanmamış orjinali kaç kg geliyor ? 2.5 3 kg gibi hafifletmeyi düşünüyorum motor sökülüp temizlenip bakımı yapılacak şansına denk geldim eski komşumuz olduğu için 200 lira gibi bi indirim yaptı 3 kg den fazla hafiflete bilirmiyim patinaj için iyi olur mu ?
Taşlatıp ölçü düşürdüğünüzde problem olucaktır zorlanmada karpuz gibi ayrılabilir
(26.05.2020, 20:00)ŞahinS1996 yazdı: [ -> ]Taşlatıp ölçü düşürdüğünüzde problem olucaktır zorlanmada karpuz gibi ayrılabilir
Öyle bir sorun henüz yaşamadım zaten kırılırsa daha iyisini satın almayı planlıyorum.
öyle 2 3 kilo felan hafifletemessin kafana göre zaten kendi kaç kiloda ,herşeyin bi ölçüsü var, sadece balatanın bastığı yeri üzerinden bi taşlatırsın.Çok istiyosan gur performance var ora ile iletişime geç yardımcı olacaktır, kırılsın önemli değil diyosun ama sen hiç görmedin sanırım patlayan volantları parçaları kaputu deler gider şanzımanı parçalar sıkıntılı bi iş,belki sadece civata yerinide kesebilir belli olmaz.
Bence Tofaş Mühendisleri Hesap Kitap Yapmamiştir Ama Elin Gavuru Yapmıştır O Yüzden Çok Önermiyorum Ben En Azından Azıcık Alın Yapacaksınızda
hafifletmek yerine eğer ugun olan varsa bir kaç diş fazla olan bi tane takın farkı görün