Tofas Team

Tam Versiyon: Silindir kapağı contası
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Cümleten selamun aleyküm aracım 2001 şahin 1.6 ie son zamanlarda su eksiltme yapıyodu ustaya götürdük ustada silindir kapak contası çürümüş bu yüzden dışarı su akıtıyor dedi hakikaten kontrol ettiğimde araç çalışırken gaza bastığımda contanın ordan damla damla antifiriz aktığını gördüm. Usta bayramdan sonra gel değiştirelim dedi fiyatada 750 ile 2000 arası değişebilir dedi içini açtığımızda ne çıkacağı belli değil , silindir kapağın iyi durumdaysa tamir eder geri takarız kurtaracak gibi değilse yeni kapak alır takarız dedi. Siz ne düşünüyosun uz sizce fiyat iyi mi fazla mı ve tavsiyeleriniz varmı ?
Silindir kapağında vesaire sorun yoksa sadece yüzey temizliği yapıp yeni conta yağ filtre vs koyup toplayacaksa trabzon piyasası 500-700 tl.
Burda 1500-2000 liraya sekman atıyorlar Smile
Ustalarda da hiç insaf yok yav acaba komple motoru kaça yapar  :haha
Sekman atmaya herşey dahil 1200 tl fiyat almıştım başka yerlere sordum 1500 ve üzeri fiyat dediler aslında tamirciler haksız da sayılmaz kapalı kutu sonuçta açınca içinde 300 500 tl sıkışmış olabilir sen yine birkaç yerden fiyat al ustalığına güvendiğine ve sözünde duracak olana yaptır. Artık eski arabalarla uğraşabilen insanlar zor bulunuyor ucuza yaptırmak da eskilerde kaldı maalesef
2.000 TL ' ye motor yaptırılır neredeyse hocam o usta ne fiyat çekmiş öyle.