Tofas Team

Tam Versiyon: araç değişik bağırıyor ve uzuyor
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
selamun aleyküm ustalar bende yeni katıldım konu açmayı bilmiyorum fakat 1 2 tane sorum olcaktı 3 ay önce ilk defa doğan slx aldım arabanın motorunun iyi olduğunu söylediler ustaya götürdüm oda güzel dedi fakat gazı kökleyince araç değişik bağırıyo ve uzuyo 2.sorum bugün fark ettim tavan çitalarının biri çıkmış üste kırmızı altında beyaz birazda sarı renk gördüm acaba  araba sarıdanmı dönme yoksa tavanmı değişik teşşekkür ederim.
Bölümlerin girişlerinde üstte yeni konu aç butonunu görmüş olman imkansız ben yorumunu konuya dönüştürdüm bundan sonrasını sende ama üye tanıtım bilgileri bölümünde tanışma konusu açmamışsın bu önemli
Sn Berkay3009 94 model Doğan SLX'in zamanında ticari de kullanılması büyük bir olasılık. Ancak net delil olmadan bir araca "ticari çıkması" diyemeyiz.

Aracınızda tavan değişimi yapılıp yapılmadığını anlamak için ön cam direği bakalitlerini ya da kapı fitillerini sökün, puntalara bakın. Bu noktalarda kesim ve kaynak izi var mı dikkatlice inceleyin. Puntaları sırası ile takip edin. Puntalar arası arası uzun ve puntasız boşluklar varsa, bu noktalardan işlem yapılmıştır.

Yine bu noktalardan aracın orijinal boyasına da ulaşabilirsiniz. Kapı fitil altı bölgelerini dikkatlice inceleyin, hatta bazı noktaları tornavida ucu ile hafif kazıyın alt regi görün. Şayet "bu işlemi yapamam" diyorsanız, aracınızın ticari çıkması olup olmadığını iyi bir kaporta ustası ile de anlayabilirsiniz.

Esen kalın.