Tofas Team

Tam Versiyon: İç dikiz aynası kırıldı
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Selamın aleyküm arkadaşlar abiler, aracımda geniş tip slx iç dikiz aynası var.  Aynam seyir halinde çok fazla titriyordu bugün söktüm düzeltmek amaçıyla . temizledim takarken ayna kısmını iç dış komple kırdım ama lamba kısmı düzgün şekilde duruyor. Alternatif bir seçenek olarak başka bir ayna takabilirmiyim, cama yapışan ayna gibi.
Takabilirsin yüksek modellerde cama yapışan tip kullanılmıştı zaten
(22.05.2020, 23:19)Falcon417 yazdı: [ -> ]Takabilirsin yüksek modellerde cama yapışan tip kullanılmıştı zaten

Abi yedek parçacılarda yok çıkmacılardan mı bakmam gerek internettekiler farklı hiç bilmediğim bir konu bu.
(23.05.2020, 00:08)Falcon417 yazdı: [ -> ]https://www.otomenekse.com.tr/urun/ic-di...gKaAvD_BwE

Teşekkürler abi çok sağol  Smile
Hazır Kırılmışken Olmadı Kameralı Bi Tane Al Tak Smile
Sn @alperen26 Aracım 98 model Kartal S. Ben de sizin gibi ayna ayarı yaparken aynam camdan koptu elimde kaldı. Bir kaç oto camcıya gittim. Camcılar, "camdan mikro parça kopmuş, aynayı yapıştırırken cam kırılabilir, bu riski alamayız yeni cam takalım" gibi ilginç cümleler kurdu ve hiç bir camcı aynamı cama yapıştırmadı.

En son olarak aynamı cama değil de, tavanda dijital saatin altında bulunan orijinal yerine montaj yaptım. Şu an camı değiştirmedim, aynamı da camımı da gayet sağlam olarak kullanıyorum.

Size tavsiyem, aynanızı cama değil de tavanda yeri var ise oraya montaj yapın yahut yaptırın. Hem cam, ayna ayarı sırasında oluşacak kopma ve kırılmalardan uzak duracak, hem de "camdan kopar mı, camı kırar mı?" endişesi taşımadan rahatlıkla ayar yapabileceksiniz.

Esen kalın.
Opar cama yapışan ayna aldım birde orjinal tepe lambası aldım. Aynayı camcıya yapıştırttım, lambayı taktım. tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim geç gördüm bir kısmını.