Tofas Team

Tam Versiyon: 120 den sonra bağırma
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Selamın aleyküm arkadaşlar 94 model doğan s aracımı yeni rektefiye yaptırdım piston büyütüldü ara ara 5. Viteste aracı yürütüyorum 120 km hızda araç çok bağırmaya başlıyor devir 4 bin civarına geliyor başka arkadaşın Kartal'da öyle bir problem yok gazda rahat 170 gördüm ama benim araçta bu problem var aracın ayağında CMS 40 jinyular var birde sağ şase ucu hafif geride 2 cm çekilecek bunlar hızı etkilermi yoksa karbüratörcuye göstermek mi miİm
Şasi ucuyla alakalı olduğunu sanmıyorum. Gaz ayarına, karbüratör ayarına baktır. Yeni rektefiye yaptırmışsın, motor alışma sürecinde olduğu için de tam randıman alamayabilirsin.
Motor yapılmadan öncede aynı problem vardı
Benimde bağırıyor çözüm varsa süper olur

 Benim aracım yeni rektefiyelide değil 110.000 de şuan rektefiye sonrası

< Benzinde de 120 den sonra bağırıyor gazla alakalı değil>
Ustam gecen konu acmistim bende aracın aklina gelebilcek her bakimi yapıldı debriyasindan tut sente ayarina kadar ama hic bir degisiklik olmadi. Gaz ayarini ac yazmislardi formda denedim gene bi degisiklik yok.

Ve araştırmalarıma göre çoğu kişide bu problem var ve pek çözümü yok gibi. Herşeyi denedim son çare karbüratör degisimi bi ihtimal belki o düzeltebilir.
Yok hocam benzindede gazdada aynı şanzımanı elden geçirtecegim  en son
Aracin 97 model sahins bundan önce 91 serçe vardi motor rektefiyesi yaptirmistim. Rahatlikla 140 i geçebiliyordum  ama malesef simdiki aracıma bi çözüm bulamadım.
Merak ettiğim nokta şanzıman oranlarimi yapıyor bu şekilde acaba SLX şanzıman yerine düz şanzıman taktiracam nasıl olur
Slx şanzıman sökülüpte düz takılmaz böyle bişey yapma sakın
Aracın sentesini düzgün yapmamış olabilirler ayrıca distribütör modülünü değiştirmeyi deneyebilirsin emanet bul bir yerden bi de öyle dene
Sentede problem yok dediğim gibi komple motor yapıldı çözemedim sıkıntıyı
Sayfalar: 1 2