Tofas Team

Tam Versiyon: Dış ayna opar veya en iyi kalite yan sanayi
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Arkadaşlar merhaba aracımın sağ sol dış aynaları eski ve ayarlanmıyor içeriden muayenede de hafif kusurlu geçti hem o yüzden değişecek eğer bildiğiniz bir yerde sıfır uygun fiyatlı abartılmamış opar çerçelik dış ayna takımı varsa link verebilir misiniz? Eğer bunlar yoksa yan sanayi ürün almak istesem sizce hangi marka en iyisidir yan sanayide?
Deiştirmek yerine wd40 sıkabilirsin aynanın iç oynar kısmına işede yarıyor hatta harika ayarlanıyor fiyebilirim
Çerçelik ayna facede market kısmında var oradan uyguna alabilirsin sıfırı son 450 TL idi
@rantez22 Sanayiye sordum da abi elimde vardı bitti dedi sağ sol 130 TL dediler
@Mustafaery0 ses yapıyor müdür kayıyor aşağı ve aynalar pek göstermiyor dışında ayna kararmış
orjinalini alsanda belli süre sonra kararıyor takım 0 alıp takabilirsin ünlüde vardı aynaları gerekirse sanayiide fırınlı tip dış bükey ayna ile değişirsin kararma yapmaz ama pahalıdır ben 2 sene önce 60 liraya kestirmiştim 2 camı yeni model araçların aynası gibi gösteriyor
Ayna Ayarına Bakıyorlar Mı Muayanede? İlk Kez Duydum.Bana Sorarsan Yan Sanayı Alma Çünkü Giderken Titriyorlar Açıları Çok Dar.Kuzende Eski Modellerin Düz Aynası Varda Yani Nasıl Kullanıyor Aracı Bilmiyorum.Bizimkinde Yumurta Tip Var Geri Geri Giderken Aynaları Kullanarak Rahat Bir Şekilde Gidiyorum.Ha Tabi Orjinaller Sesi Açmadıgım Sürece Hoparlörler Harici Kolay Kolay Titremiyorlar.
Aynen öyle benim bal köpüğü doğan l de vardı da orjinal iyidi yani kaç senelik malzeme ve çalışıyordu hani ayarları da