Tofas Team

Tam Versiyon: Kilitli Difransiyel
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Merhabalar. E30 un veya e36 'nın kilitli diferansiyeli veya komple alt takimi doğana uyarmı biraz kesip biçmek tabi gerekir ama daha once yapan varmi bilmiyorum, yada kaynaksız orjinalden difransiyel olarak nasıl bir kilit yapılabilir.
bursada yapan vardı kırmızı mirafiori ye takmışlardı e30 kilit defransiyel  instegramda kardeşler defransiyel var onla bi görüş istersen
Tamamdır usta sağol
Kilitli diferansiyel konusunda hiçbir diferansiyelci bilgi vermiyor. Hicbir forumda ve google da bir yerde bilgide yok acaba burada bilen varmı?
E30 u uydurmuslardi diye hatırlıyorum ama emin değilim
bmw nin arka difransiyeli bizim araçlardan çok farklı bağımsız süspansiyon sistemi olduğu için komple tadilat ister alt tabanda nova difransiyeli falan takıyorlar diye biliyorum ama orjinal difransiyeli kaynatıp kullanan çok kişi var bi sorun çektiklerinide duymadım
Bildiğim kadarıyla harcadığın emek ve paraya değmeyecek bir işlem.O kadar uğraştan sonra pekde bir etki yapmıyor uğraşmaya değmez orjinaline kaynak at geç tavsiyede etmem
Benim tamircimde kaynatalım kilitli olsun demişti ama ne işe işe yarayacagini sormadım anlatırsanız sevinirim birde öneriyorslmusunuz ?
Kaynattırmak tamamen saçmalık şov amaçlı. araba kendisini çok kasar ufak yerlerden bile dönemezsin. aracında garaja girmeye çalış arka tekerlekler sıyırarak döner yola tutunmaz. yüksek hızdada aynı şekilde yol tutmaz. amaç sıfır çizmekse yaptır ama defransiyelini mahvedersin onu söyleyim kaynak olmamalı. 

bulabiliyorsan çok zor ben 10 yıl önce çok araştırmıştım.(Türkiye) miafiorinin kilit defransiyelini bulmak. çok kafaya taktıysan italyada miafiori parçası getirenlerle konuşman.
Aynen Birde Sağa Sola Dönerkende Yaşayacağin Sıkıntı Cabası
Sayfalar: 1 2