Tofas Team

Tam Versiyon: ses sistemi için hoparlör
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Merhabalar , herkese hayırlı günler dilerim.Ben aracıma hoparlör almak istiyorum.Ses konusunda bilgim olmadığı için sizlere sormak istedim.Arabamda sadece piranha'nın ucuz yollu teybi var ve başka hiçbir şey yok.Fazla bütçem olmadığı için Pioneer Ts-A690F 600w almak istiyorum sizce nasıl bir ses verir ? Ahım şahım ses hastası değilim amacım sadece yol sesini duymasam yeter.Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkür ederim iyi forumlar dilerim Smile
ön ceplerin orjinali 13 cm uygun alıp takabilirsin marka istemiyosan
Yani Bu Hoparlörü Bağlarsan Teyp En Fazla 50W Çıkış Verir Hoparlör İse 600 W Hesabını Sen Yap Smile Eğer Bütçeyi Arttırırsan Hoparlörler İçin Ön YOlcu Koltugunun Altına Amfi Al ve Koy.Oradanda Hoparlörlerini Besle İnan Bana Arada Uçurum Oluyor.Ha Amfiye Gerek Yok Dersen Çok Kaliteli Hoparlör Almana Gerek YOk Çünkü Teypten İnan Beslenmiyor Hoparlörler.

İleride Amfi Takarım Dersen Mıd Takım Öneriririm
Teybin markası önemli pioneer sony kenwod jvc bunlar senin istediğin kolonlarda kaliteli ses verir diğer marka teyplerin gücü yetmez
Teypler İle Olacak İş Değil.Arkadaşın Dediği Gibi Çok Üst Seviye veya Orta Seviye Birşey İstemiyorsa Hangi Teyp Olursa Olsun Ses Açmaya Başladıgında Boğulur Hoparlör.Amfi Bile 150 W Rms yi Zor Veriyor veya Daha Azını.İçlerindeki Entegre vs Müsait Değil Isınıyor.
(17.05.2020, 20:30)DarkredBlue61 yazdı: [ -> ]Teypler İle Olacak İş Değil.Arkadaşın Dediği Gibi Çok Üst Seviye veya Orta Seviye Birşey İstemiyorsa Hangi Teyp Olursa Olsun Ses Açmaya Başladıgında Boğulur Hoparlör.Amfi Bile 150 W Rms yi Zor Veriyor veya Daha Azını.İçlerindeki Entegre vs Müsait Değil Isınıyor.
Pioneer teyp kullanıyorum bir takım sony 6938f ve bir takım da jbl t595 çok rahat besliyor  aynı kolonları sony teyp ile de denedim çok rahat besliyor kaliteli teyp besler deyip noktayı koyuyorum.
@carisma_59 Aynı Sistemi Birde Amfiye Bağla Dene Aradakı Farkı Anlayacaksın.Teyp Dediğin Kaç W Çıkışı Var? Kaç W Rms Veriyor?
(17.05.2020, 20:56)DarkredBlue61 yazdı: [ -> ]@carisma_59 Aynı Sistemi Birde Amfiye Bağla Dene Aradakı Farkı Anlayacaksın.Teyp Dediğin Kaç W Çıkışı Var? Kaç W Rms Veriyor?

4x55 watt çıkışları var inadın niye anlamıyorum yanlış yönlendiriyorsun insanları amfi ile kolonları yormak istemediğim için bağlamıyorum bu işlerde yeni değilim yıllardır pioneer ve sony setler kullandım
@carisma_59 Tamamda Mantıklı Düşünürsen Bu Hoparlör İçin Konuşuyorum https://www.hepsiburada.com/alpine-spg-1...lpspg-13cs  250 W Gücü Var.Rms İse 65 W Sence Bunu Sağlıklı Bir Şekilde Teyp İle Besleyebilir Misin? 4 Gün Amfisiz Kullandım Ses Sistemini Rezaletti Başka İzahi Yok.Amfiyi Geri Taktım Birde Araçta Sadece 4 Tane 13 Cm Hoparlör Oldugu Halde Bu Farkı Hissettim Birde Subwoofer Filan Olsaydı Uçurum Olurdu Arasında.Sadece Ses İçin Amfi Kullanıyordum Teype Bağladım 3 4 Gün Boyunca Müzik Dinleyesim Gelmiyordu.Sesi Ufak Açsam Boğuyordu Bas Efektlerinde Filan.Denemediğim Birşey Olsa Amenna Haklsın Derim.Bende Sana Diyorum ki Birde Amfi İle Dene Aynı Sistemi Ses Seviyesi 10 da İken Dene Birde Teype Bağla Hoparlörleri Öyle Dene Farkı Anlamama Şansın Yok.Ha Birde Şu Var Bağladıgın Hoparlörlerin Rms si Düşüktür Ses Vermez O Zaman Amfi Fayda Etmez Evet.
Kuralları hatırlatmayıp yazmaya devam eden üyeler sizlerede ceza uygulamayalım dikkatli olun lütfen

Yönetici Notu: Konu Kilitlenmiştir