Tofas Team

Tam Versiyon: Yeni aracım 98s
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Selamün aleyküm arkadşlar 93 slx imi satmıştım aylar önce,uzun bi arayışa girdim temiz kazasız baktım çürük çıktı toplanmış baktım daha kötü çıktı malum bu yasaklardan dolayı şehir dışıda yapamadım piyasanın yüksek olması sebebiyle incik boncuk kusurlara bakmaktan vazgeçtim.buforuma kaydolduğumda 10bine 2001 ie almıştım şimdi 13500e 98 model s aldım tabii yine kartal boya değişen aramadım baktım kafadan temiz altı temiz bagajı temiz gittim aldım.ufak tefek eksikleri var halledicem zamanla

[Resim: 20200511-213550.jpg]
[Resim: 20200508-190439.jpg]
[Resim: IMG-20200508-WA0012.jpg]
[Resim: IMG-20200508-WA0006.jpg]
[Resim: IMG-20200508-WA0004.jpg]
Hayırlı olsun abi güle güle kullan Allah kaza bela vermesin yok kötü durmuyor abi motor içi biraz bakımsız kalmış gibi
@ozturk46 eyvallah kardeşim ayağımızı yerden keser en azından yapacaklarım değeceği bi araç diye aldım motor içinide tek sefer yıkadım bu kadar çıktı bi çok zımbırtı var ayarlanması gereken yasaklardan işten zaman bulursam yapıcam.
Olur abi illaki yaparsın hayırlısı olsun.
Yeni aracın hayırlı olsun güle güle bin :ok
Sn piciko yeni aracınızı güle güle kullanın. Ben de geçen yıl Mart ayında 16.300 TL'ye 98 model Kartal S aldım.  Araç oldukça temiz ve bakımlı idi. 1 defa Amasya+Samsun, 2 defa da Çanakkale Küçükkuyu uzun yol yaptım. Maşaallah sorunsuz gidip geldim. Tekrar hayr'lı olsun. Allah kaza/bela ve hesapsız arıza nasip etmesin.
hayırlısı olsun kartal seviyorum ben ya trabzon işi yapcaksın salon vagon mis gibi ucuzda almıssınız
Hayırlı Olsuun Kaportası Hoşuma Gitmedi.Bunun Orjinal Aynaları Bu Mu? Yumurta Tip Değil Mi?
@Falcon417 sağolasın mustafa Smile 
@mesdogru sağolun abi işimizi görecek bi araç motoru 5 ay önce yapılmış kaportada içinde yaşı gereği el atılması gereken yerler var geneli hoşuma gitti bayadırda bakıyordum bulamayınca ilk karşıma çıkanı aldım.
@ReçeL sağol izzet bende severim trabzon işi ama bakalım yapıcam zamanla birşeyler.
@DarkredBlue61 sağol ahmet, okadar araba baktıktan sonra kaportasını büyük kusur görmediğim için gözardı ettim takılmadım pek.orjinal aynası yumurta evet fakat ben gövde rengi sS panjur takıp elimde olan bmw elektrikli aynalarını takıcam zaten gövde rengine boyayıp.kapı eşikleri kapıları motor içi bagajı öyle ellenmiş toplanmış bi araç değil sadece güzel bi ustanın elinde güzel boyanması lazım