Tofas Team

Tam Versiyon: Distribütör
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Arkadaşlar ne zamandır hayalini kurduğum distribitör beast ems 96 slx e olurmu ekstra olarak motora yaptıklarım.
+Emme manifoldu port
+w124 mersedes bobin
+performans buji kabloları
+iridyum buji
+4lü geniş manifold(orta susturucumun içi boş abartı egzoz gibi)
[Resim: indir.jpg]
https://www.youtube.com/watch?v=8k0xrDhSH4Y
Bu videodakiler gibi olsun istiyorum karbüratörlü aracıma olurmu + olarak ne eklemem gerek.
egzoz Patlatma İşi Kesici ve Subap Ayarı İle Yapılıyordu Sanırım.Tehlikeli ve Zararlı Biraz Egzoz Komple Boş Olması Gerekiyor.Egzoz Patlatmadakı Olay Aslında İstenmeyen Birşeydir.Araba Ateşleme Zamanında Subapları Açık Bırakıyor ve Hava Yakıt Karışımı Yanliş Zamanda Tutuşturulup Gazı Egzozun İçinde Yakarak Dişari Çıkıyor.Bizdeki Enjeksiyonlu Kartalda istem Dişi Egzoz Patlatmalarında Bile Hava Kazanının Kelepçeleri Atip Duruyordu.Birde Basınç Fazla Oldugu İçin Egzoz Contasını Filan Patlatabilirsin.Uzun Süreli Kullanımda ne Durumda Bilmek Gerek.
bunu gördüm ancak kullanan oldu mu bilemiyorum, ama modül yerine beyin koydular, hall sensöründen devri okuduğu için sadece ateşleme olarak oynayabilir. Ama avansı istenen devre göre ayarlayıp, üstelik r8 kırmızı bobin bile takabilmek turbolu araçlarda vuruntuya karşı aşırı derecede faydalı olacaktır, hatta bunun üstüne de sıralı sistem lpg ile, 4 nokta enjeksiyonlu çok güzel yürüyen bir araç elde edilebilir.
launcher var beyin olmadan zor olmasa yapılmasını amacı neki ? kalkısta belli devri gecip sarmasını engellemek amaclı bu
Bobini değiştirebilirim öyle abartılı bir şekilde patlatmak istemiyorum 6 bin 7 binden sonra gazdan çektiğimde hafif gürültülü bi patlatma olsun istiyorum.Amacım performans için değil sadece egzoz patlatsın yeter.
(12.05.2020, 03:01)ReçeL yazdı: [ -> ]launcher var beyin olmadan zor olmasa yapılmasını amacı neki ? kalkısta belli devri gecip sarmasını engellemek amaclı bu

Launch bildiğim kadarıyla daha çok turbolu araçlarda işe yarıyor, aracı belli bir devirde sabit tutuyor, siz dip gaz yapsanızda. bu şekilde turbo doluyor ve kapattığınızda en iyi şekilde hızlanmanızı sağlıyor.


(12.05.2020, 13:34)rahmetli yazdı: [ -> ]Bobini değiştirebilirim öyle abartılı bir şekilde patlatmak istemiyorum 6 bin 7 binden sonra gazdan çektiğimde hafif gürültülü bi patlatma olsun istiyorum.Amacım performans için değil sadece egzoz patlatsın yeter.

Bunun fiyatını bilmiyorum ama beyinli sistemler ucuz değil, ve bunda da bir çeşit ecu var istediğiniz şey için fiyatı pahalı olabilir Smile
Hangi parça ucuz ki  Cool