Tofas Team

Tam Versiyon: Aracın Ederi Nedir?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-tofas-hatasiz-boyasiz-811374033/detay/
başka 

Arkadaşlar 25 bin lira bütçem var bu arabayı çok beğendim. Modifiyeyi hiç sevmem tam bir orjinal hastasıyım. Aracın ederi ne kadardır sizce? Araç hakkında olumlu/olumsuz düşüncelerinizi yazın. O paraya başka şahin de önerebilirsiniz orjinal olmak şartıyla.
tanışma konusu açarmısın ? artı bu aracı yakından görmeden birşey diyemeyiz ama boyasız ise neden arka bagajdaki yazılar yok ?
Evet haklısınız benimde gözümden kaçmadı o detay. Zaten kesin emin olmak için ya yakın zamanda yaptırdığı ekspertiz raporunu isterim ya da kendim ustaya götürüp ekspertize sokarım. Satıcıyla konuştum en son 25.500 dedi canlı para 25 bine pazarlık ederim. Tanışma konusu derken anlamadım?
http://www.tofasteam.com/forum-ic-anadolu-bolgesi-73 suraya kendini tanıtan konu açarsan foruma devam için şart
Sen orjinal hastası isen 25 eder tabi. Ama LPG takılmış, km 100 bin olmuş felan. Sıradan şahinler gibi olmuş sanki :ok
Sn opar bir aracı canlı olarak görmeden, kritik/kronik noktaları detaylı analiz etmeden, fotoğraf üzerinden yorum yapmak bizi yanılgıya düşürecektir.

Madem sedan araç alacaksınız ve Tofaş'da karar kıldınız, Tofaş kuş serisinin en donanımlı aracı olan Doğan SLX almanızı tavsiye ediyorum. 

Dürüst satıcıları tenzih ediyorum. Ancak satıcılar sizi ikna etmek için olmadık cümleler kurabilir. Orijinal derler. Değişensiz derler. Güneş yanığından boyalı derler. İlk 100 bini devirdi derler. Hatasız derler.

Bu tarz ifadeler ile taksi çıkması ama toplanmış araç satışlarına şahit olduk. 
Size tavsiyem, almaya niyetlendiğiniz aracı mutlaka güvenilir bir merkeze ekspertiz yaptırın. Buna imkanınız yok ise, konusunda uzman bir kaporta ve motor ustası ile inceleyin, görüş alın.

Alacağınız aracınız hayırlı olsun. Güzel günlerde kazasız ve keyifle kullanın.
Diri duruyor ancak 25 Şahin’e ne bilim çok yani 95 sonrası slx tavsiye ederim hem hidrolik hem satarkende hemen gider çok çok temiz değilse 16/21 arası
çok seçenek var piyasada
97 modele o para verilir mi? hayır bide şahın? ne gerek var 20 den yukarıya çıkma.ulan bizdeki kartala temiz şuydu buydu diye 22 milyar bile çok diyorum kaldıkı kasa  farklı model yüksek hiç bulaşma kardeşim.önüne gelen atıyor ilanlara alt üstü tofaş o para verilmez.hele ki orjinnal hatasız yazanlara kesinlikle aldırma kim yazıyorsa bilki 5 6 parça değişen boya vardır arabada
(06.05.2020, 15:11)opar yazdı: [ -> ]https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-tofas-hatasiz-boyasiz-811374033/detay/
başka 

Arkadaşlar 25 bin lira bütçem var bu arabayı çok beğendim. Modifiyeyi hiç sevmem tam bir orjinal hastasıyım. Aracın ederi ne kadardır sizce? Araç hakkında olumlu/olumsuz düşüncelerinizi yazın. O paraya başka şahin de önerebilirsiniz orjinal olmak şartıyla.

araç çok temiz duruyor 22 23 gibi çok iyi malum piyasa çok yüksek gayet iyi araba bulmak da zor bence kaçırma
25 bin e bencede slx bak en azından donanım konfor farkı olur, kötülemek için demiyorum bende hala şaşıyorum bizim arabalar ne oldu böyle 
Sayfalar: 1 2 3