Tofas Team

Tam Versiyon: Çamurluğu kendim boyuyorum :)
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Selamın aleyküm. Araç kendi aracımdır.İlk defa böyle bi işlem yapıyorum o yüzden olacak mı olmayacak mı henüz belli değil Smile Elimden geldiğince araştırdım yapılması gerekenleri uygulamaya dökmeye çalışıyorum inşallah sonuçtan memnun kalırım Smile Bu tarz videolar için kanalımıza abone olup videolarımızı beğenmeyi unutmayalım. Video tavsiyeleri için yorumdan tavsiyelerinizi yazabilirsiniz.

Part 1



Part 2



Part 3 Son

buraya atmadan önce youtube da izlemiştim videoyu, gerçekten işçilik on numara Smile zaten araba revizyondan sonra pek bir kaporta işi kalmış olmasada, gayet iyi
Ezikler vardı çamurlukta bide o kordon yok denilecek kadar azdı orda orayıda bi deneyeyim dedim sonuçta denemeden öğrenemeyiz.En fazla olmazsa 200 lira verip boyattırırım çamurluğu.Çamurluk hoşuma giderse ön kaput sağ ön kapı ve sol çamurluğu da boyayacam Smile Onlarında videosunu çekerim.
Kaportacılar taş yesin biz kendi işimizi kendimiz halledelim  :ohoh
Kaportacılar sigortadan araba beklesinler bu saatten sonra Big Grin  Çürük çatlaklar hariç hiç birine para yedirmeye gerek yok imkanlar dahilinde çoğu iş evde yapılabilir esnafa araba bırakanları kolları sıvamaya davet ediyorum  Big Grin

Kordonu az keskin yapmışsın aynı şeklide komple arabanın üstünden geçsen kese kese kol bacak bırakmaz  Big Grin
Biraz Keskin oldu evet duzeltebilirdim ama boya ve vernik vurunca biraz kalinlasacak zaten o yuzden kurcalamadim.Amaç yapabiliyormuyum diye denemekti sadece ?
Valla eline sağlık on numara da olmuş boyalı fotolarını da bekliyoruz  :ok
Fatih eline sağlık kardeşim kordon güzel çıkmış
Eyvallah sagolunSmile p.tesi aksilik cikmazsa yoklama macunu cekip boyasini verniğini atacam video cekerim yine.
Bugün boyayı ve verniği attık 2 3 gün kurusun zımpara cila olunca videosu gelecek Smile
Fotoğraf eklerim yarın inşallah.
Sayfalar: 1 2