Tofas Team

Tam Versiyon: Pioneer 306C subwoofer körük boyama
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Arkadaşlar merhaba, işten güçten fırsatım olmuyor bakmaya ama internette de araştırdım nasıl yaparım diye bulamadım bende bir yol izledim o da şu bakalım kuruyunca ya basın içine edicem yada bebek gibi olacak göreceğiz artık.
Bası arkadaşımdan ikinci el aldım körük üstündeki kaplama deri gibi bir suni ile kaplanmış oda pul pul dökülmüş çıplak kalmış bende sırıtmasın diye boyadım. Ne ile boyadım derseniz körük kumaş malzeme gibi bir malzeme olduğu için '' SİTİL LİKİT AYAKKABI BOYASI'' ile boyadım. Önceki ve sonraki hallerinin fotoğrafı bu şekildedir. 
Hiç yapan var mı benim gibi bilmiyorum ama varsa yapan yorumlarını söylesin ve başka önerisi görüşü olan yazsın. 
Önceki hali;

[Resim: IMG-20200408-WA0008.jpg]
Boyanınca;

[Resim: IMG-20200422-WA0005.jpg]
Kullanılan malzeme ise 

[Resim: 15875437858627108201286732584598.jpg]
Guzel olmus olmus ama zamanla boya kuruma catlama yaparsa yine dokule bilir
Şimdi şöyle diyeyim bu boya ayakkabı boyası olduğu için su gibi zaten koyu kıvam değil mürekkep gibi bişi ben bunu zaten spor ayakkabımda kullanıyordum kuruduktan sonra dış yüzeyde çatlama gibi bir şey olmuyordu hani mürekkep dedim ya öyle düşün kumaşa yapışıyor direk, körüklerim kauçuk yada poliüretan malzeme değil keçeli keten gibi böyle değişik bir malzemesi var zaten boyayı direk çekti içine sadece renk değişti üzerinde yani kalıplı bir boya yok  Smile
ne gerek vardıki
Hoşuma gitmiyordu
Güzel olmuş en azından görüntüyü kurtarmışsın