Tofas Team

Tam Versiyon: beyin arızalımı
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
bugün kendi halimce ayar yapayım dedim ama ayar yaparken diyafram vidasını gevşettim baağı bi bi an elime geldi yuvasından çıktı ama hala araba rölantide çalışıyodu bunun için ne yapmam lasım
gaz beynin ağrızalı . lpg ciye gitsen hemen değiştir diyecek ama bi takım diyafram alıp kendin tamir edebilirsin . en kısa Zamanda videolu bi şekilde nasıl yapıldığını paylaşıcam 1 yıl önce gaz beyni aldım araca 1 yıl ancak geçti gaz beynin ağrızalanmış dedi gittiğim bütün lpgciler 200 lira geçen sene verdim 200 de bu sene istediler . 50 liraya sıfır ayarına çevirebilirsin . gaz beyni dediğimiz dalğanın içinde hiç birşey yok bi takım tamir takımı alındığında içinde bulunan herşey çıkıyo yani aleminyum bi parçaya 200 lira verilmez.
aslında üzerindeki atiker bende mimgasa geçeyim diyorum atiker hiç hoşuma gitmiyor bi abim tavsiye etti onu denemek istiyorum inşallah
evet bende atikerin azizliğine geldim bildiğim marka diye almıştım ama pişman oldum 1 yıl garanti verdi 1 yıl 1 ayı görmedi bile . Mimgazın şu vakumlu olanı kafama takılıyo benimde bi araştır derim ama dediğim gibi aynı ayarda bişey alacaksan hepsinde aynı diyafram aynı sistem var ve içi boş bi aleminyum .
eywallah bişey soracam peki arabanın üst devirlerde gitmek istememesi buna bağlı olabilirmi
aynen beynin üstündeki gaz ayar vidan bi ayarda çalışıyor şuan az yada fazla gaz verip hava yakıt karışımını ayarlayamıyorsun . bunu bir nebze üst limit vidasından yani miksere giden hortumun üstündeki vidayı 3000-3500 devirde çalışırken ayarlarsan biraz daha performans alırsın ama gaz beyni ağrızalı olduğu için yine çok düzenli bi performans olmayacaktır .
saolasın