Tofas Team

Tam Versiyon: Enjeksiyonlu Tofaşın Hava Kazanı İçindeki Parçalar?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7
Önceden Vida Filan Atmışlar Birşeyler Yapmışlar Araca.Egzoz Manifoltudan Gelen Hava Perdesini Sabitlemişler Normalde Ne İşe Yarıyordu Bu? Birde Üzerinde Müşür Gibi Birşey Var ne İşe Yarıyor Bu Bilen Var Mı?
[Resim: JlZqZK.jpg]
En basit tabirle ayırıcı. İçeri giren havayı egzos tarafı yada  dışarıdan almaya yarayan termostatlı ayırıcı. LPG li araçlarda sabitler ler, Devamlı soğuk hava girsin diye.
@nefret_35 bunu iptal etmişler sebebi neyki acaba? O termostat kendi kendine nasil acip kapatiyor hem?  Kablo vs yok?
Hatırladığım ön kısımdaki sarı itme kuvvetinden müşür mantığı. Lpg kullanan araçlar için soğuk hava daha verimlidir.  O yüzden onu tek tarafa sabitler ler. Aracın ön kısmındaki borudan hava girişi olsun diye devamlı.
Su an iptal ettim kapattim bakalim ne yapacak biraz deneyeyim acilip kapaniyor mu onada bakacagim.giristeki kelebek su an komple kapali acacak mi isininca
Arkadaşlar İyi Güzel Kelebeği Aktif Yaptım Fakat Söyle Bir Sıkıntı Oldu.Motor Isınınca Özellikle Düşük Devirde Lpgde Araç Boğuluyor Gaz Yemiyor Yavaş Yavaş Devirleniyor.Benzinde Sorun Yok Gibi Birşey.Kelebeğe Baktım Kendini Açmiş Sıcakken Soğukken Kontrol Etmedim Gaz Ayarı Mı Gerekiyor Bunun İçin? Yoksa Araç Egzoz Manifolt Tarafından Havayı Fazla Mı Çekiyor? Normalde Isınınca Tam Kapalı Olması Gerekiyor Fakat Kelebek O Kadar Kapanmıyor Anladıgım Kadarıyla Eşit Gibi.
Düzgün çalışmıyorsa ya yenisini alacaksın ki o da çok para ya da soğuk farın oradan gelen havaya sabitleyeceksin
@Falcon417 Ne Diye Geçiyor Peki? Komple Kazanı Almayacağim Heralde? Aslında Yarı Çalişiyor Desek Yeridir Motor Sıcakken Yarım Açmış Kendini.Sanırım Tam Açamadıgı İçin Araba Egzoz Manifoltundan Hava Almaya Devam Ettiği İçin Boğuluyor Araç
Hava filtre termostatı ya da hava filtre sportu diyorlar
@Falcon417 150 Tlden Bahsediyorlar İnternette Oha Bu Kadar Pahalı Mı Big Grin 
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7