Tofas Team

Tam Versiyon: Selam. Merhaba.
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Selam. Merhaba. Sefa ben, Osmaniye'den. 27 yaşındayım ve lisans mezunuyum. Bu mecrada henüz yeniyim ve kendimi tanıtmak istiyorum. 

İlk aracımızı 6 ay evvel aldık. Önceleri TOFAŞ araçlara karşı önyargı ile yaklaşıyordum. Ta ki araç sahibi olana dek. Bu forumda da bulunan ve fikirlerine değer verdiğim bir hocam, abim, arkadaşım ile Doğan L satın aldım. Ve bütün önyargılarımdan arınmış bir şekilde bu konuyu açıyorum. Aracımla aramda özel bir bağ olduğuna eminim. Aranızda bulunduğum için gerçekten mutluyum. Sağlıkla kalın.
Aleykum selam kardeşim, ben de senin gibiydim. Çok doğru bir yere geldin, Hoşgeldin.
(19.04.2020, 21:18)salihtoraman yazdı: [ -> ]Aleykum selam kardeşim, ben de senin gibiydim. Çok doğru bir yere geldin, Hoşgeldin.

Hoş buldum. Buraya senin tavsiyenle geldim abim. Güzel arkadaşlıklar ve yeni bilgiler edineceğime inanıyorum.
Hg ben de yeniyim burda ama ortam çok iyi birbirini tanımasa da anlayan insanlar var pişman olmazsın görüşmek üzere  :ok
(19.04.2020, 23:41)Konsoloss61 yazdı: [ -> ]Hg ben de yeniyim burda ama ortam çok iyi birbirini tanımasa da anlayan insanlar var pişman olmazsın görüşmek üzere  :ok

Hoş buldum Blush  Sonuçta bizi ortak paydada birleştiren bir şey var. Umarım ben de buradaki arkadaşlara yardımcı olabilirim. Teşekkürler.
Hoşgeldin Big Grin
(20.04.2020, 19:07)mstfclk07 yazdı: [ -> ]Hoşgeldin Big Grin
Hoş buldum hocam  Blush