Tofas Team

Tam Versiyon: Kule Gergisi Taktım - Ön ve Arkaya
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Selamın aleyküm Tofasteam
Ön ve Arkaya kule gergisi taktım,aracın gerçekten sürüşü değişti virajda ve yüksek hızlarda eskisi gibi değil bunu hissediyosunuz,zaten yere basacağım için kuleleride esnetmez ,herkeze öneririm.
ikisine toplamda kargo ile beraber 500 tl verdim,modelden modele değişiyo fiyatları
Kule gergisinin ortasındaki ayar somunu neye göre ayarlanıyor ve yüksek araca bağlansa eksisi olurmu acaba
(19.04.2020, 18:42)furkan588 yazdı: [ -> ]Kule gergisinin ortasındaki ayar somunu neye göre ayarlanıyor ve yüksek araca bağlansa eksisi olurmu acaba

ayar yeri kuleleri içeri kapanmış olanları dışarı doğru açar , dışarı doğru açılmış olanıda içeri doğru çeker,yüksek araç düşük araç hiç fark etmez bu aslında her araçta olması gereken bişey zaten tofaşın şaseleride iyi değil bildiğimiz gibi,böyle şeylerle biraz daha sağlam oluyo param olsa altınada yaptırıcam komple.
Hayırlı olsun
Yıllardır düşünürüm bunu ama yandan bir darbe alındığında diğer tarafıda dağıtması ürkütüyor
canından önemlimi mustafa boşver onu
(19.04.2020, 19:18)Falcon417 yazdı: [ -> ]Hayırlı olsun
Yıllardır düşünürüm bunu ama yandan bir darbe alındığında diğer tarafıda dağıtması ürkütüyor

düşünmeyi bırak bence Mustafa abi hemen alıp takmalısın  Big Grin
bir videoda görmüştüm sanırım aynı kitden di ve ayar yerinden ikiye ayrılıordu, durum böyle olunca bu kit kulelerin birbirine yaklaşmasına izin vermiyor, ama birbirinden uzaklaşmasına da engel olamıyor değil mi?
(19.04.2020, 22:55)yucinx yazdı: [ -> ]bir videoda görmüştüm sanırım aynı kitden di ve ayar yerinden ikiye ayrılıordu, durum böyle olunca bu kit kulelerin birbirine yaklaşmasına izin vermiyor, ama birbirinden uzaklaşmasına da engel olamıyor değil mi?

evet dediğin gibide var o iş tamamen ortadaki dişlilerde bitiyo ,bendeki şuanda kilitli hem dışa açılmaz hem içeri kapanmaz,sabit yani.
Aracın Sürüşüne Çok Etki Edeceğini Sanmıyorum Çünkü O Kadar Dengede Tutabilecek Mi Oda Mechul.Kaldıkı Ön ve Arka Aynı Ölçüde Olmadı Hatta Bulunabiliyorsa 2 Kule Arası MM Hesabına Göre Ayarlanmalı.Eğer Aracın Saseler ve Kaportası Sağlam Değilse Yorgun  O Zaman Faydası Olabilir
Çok iyi yapmışssın usta turbolu yaptığımız araçta bixde yaptık çok sağlıklı bşiey şaseler kuleler zaten zayıf bi ara olğuğu için bence bütün tofaşlara şart . Sürüşle ilğili gözle görülür bi his olmasada yüksek süratta  kaçamadığın çukurlarda aracın alacağı zararı bir nebze engelliyo .
Sayfalar: 1 2 3