Tofas Team

Tam Versiyon: Motor beyaz duman atma
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Merhabalar  Doğan slx ie sabahları beyaz mavi karışık duman atıyor ısınınca duman kesiliyor  hava filtresine az bi yağ atiyor tahliye hortumundan duman geliyor 2. Buji yağlanmış  tamirciye baktırdım  2000 lira istedi üst kapak islem görcekmis  bu fiyat normalmidir istanbul avrupa yakasında önerebilecegiz usta varmıdır sadece trigeri degistirmeye 400 lira diyor.
Kaç o ustadan triger değişmeye 400 lira niye istiyor vicdansız
T riger sente atlamış 300 parça 400 işçilik istiyor neymiş slx ie senteye alması zormuş herkez yapamazmış
slx ie ve diğer karbüratörlü tempra motorlarının hepsinin sentesi aynıdır. bu dediği sadece sizi kandırmaktır. Bana kalırsa bir daha o ustaya yaklaşmayın bile
@yucinx  sadece fiyat aldım yaklasmam usta arıyorum istanbulda
Bende trigeri işçilikle beraber 400 sandım normal yazacaktım ki diğer mesajınızı görene kadar  Smile , Usta sen bi Yağız oto cenk usta'ya fiyat sor o bir fiyat versin Güngören'de kendisi youtube'a yazarsan direk kapak fotoğrafında numarası var , o da yüksek fiyat verirse bağcılarda filan ücra köşelerde bi usta bulman lazım yoksa geneli aynı fiyatları çeker tofaş görünce , anadolu yakasında benim aracı tempra motor sanıp sübap ayarı bile yapmadılar ben onla uğraşamam deyip o yüzden anadolu yakasını pek önermiyorum yapan da aynı fiyatlara yapar büyük ihtimalle.
@Melih1995  yağız ustayı youtube da izledim sormayı düşünüyorum arnavutköydeyim bende  buralarda işten anlayan birisi yok sağol teşekkür ederim tavsiyen için
Slx Motor Zor Tabi Adam Kendi Adına Konuştuysa Saygı Duymak Gerek.Belli ki Bilmiyor Big Grin En Son 2016 da Conta Yakmıştım.Üst Kapak Filan Yan sanayisi İle Değiştirmek Zorunda Kaldım. 300 TL Üst Kapağa Verdim.Tabi Hazır Conta Yakmiş Motor Sökülecekken Trigerden Baskı Balataya Kadar Herşeyi Değiştirdim.Termosttat Falanı Filanı.400-500 Tl İşçilik Verdim. Malzemesi Şu su Busu Derken yaklaşık 1.000 1.200 Tl Verdim Akşam Eydeydim.
@DarkredBlue61 sabahları duman atıyor ısınınca kesiliyor  üst kapak islem görcekmis trigeri de halderiz  2000 bin lira diyor benim düzgün bi usta bulmam lazım arastiriyorum .
Sayfalar: 1 2 3