Tofas Team

Tam Versiyon: Saat ışığı
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Saat ışığını yaptım ışık direk Kontağa bağlı fakat kontağı açıyorum parkları yakınca saat ışığı sönüyor sebebi ne olabilir
Led Filan Mı Taktın? Yönü Ters Olabilir
(09.04.2020, 20:47)DarkredBlue61 yazdı: [ -> ]Led Filan Mı Taktın? Yönü Ters Olabilir

evet led taktım yönü nasıl ters olacak ki
Şöyle Söyleyeyim.Göstergeler Anlaşilmiyor Diye Yerlerine Led Taktım ve Atıyorum Sinyal Yakınca Sağa Yakarsan Led Yanıyordu Sola Yakıyorsan Yanmıyordu.Sanırım + - Çift Tetikle Çalişiyor Bu Lambalar.Eğer Kontağı Açarsan veya Parkları Açarsan ikiside Parklı Senaryolar Oldugu İçin Bu Dediğim Meydana Geliyor Olabilir.Orjinal Lambası Çift Yönlü Nasıl Takarsan Tak Yanıyor Olması Gerekiyor.
Bunun İçin Bayaği Bir Uğraşmiştim En Sonunda Orjinal Lambayı Takmak Zorunda Kaldım.

(09.04.2020, 22:23)DarkredBlue61 yazdı: [ -> ]Şöyle Söyleyeyim.Göstergeler Anlaşilmiyor Diye Yerlerine Led Taktım ve Atıyorum Sinyal Yakınca Sağa Yakarsan Led Yanıyordu Sola Yakıyorsan Yanmıyordu.Sanırım + - Çift Tetikle Çalişiyor Bu Lambalar.Eğer Kontağı Açarsan veya Parkları Açarsan ikiside Parklı Senaryolar Oldugu İçin Bu Dediğim Meydana Geliyor Olabilir.Orjinal Lambası Çift Yönlü Nasıl Takarsan Tak Yanıyor Olması Gerekiyor.
Bunun İçin Bayaği Bir Uğraşmiştim En Sonunda Orjinal Lambayı Takmak Zorunda Kaldım.

Saat ışığına şerit led uyguladım onun kablosunu da saatin orjinal aydınlatması için gelen kablolara bağladım fakat kontağı açınca yanan led neden se parkları ve farları yakınca sönüyor nasıl çözücem bilemiyorum
Dedimya Ledin Beslemesini Ters Dene  Dodgy  Orjinal Lambayı Takıpta deneyebilirsin Onun Yönü Yok Çünkü
Hani kontağı açıkken farı açtığın zaman parklar da yanıyor. Kapatınca hepsi sönüyor. Parklar için bir de kontaktan bağımsız yanma modu var düğmede.
Tekniğini bilmiyorum ama saate gelen kablo da öyle bir durum var galiba.