Tofas Team

Tam Versiyon: Enjeksiyonlu neden karbüratörlü gibi gaz yemez
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar merhabalar 

Dikkat ettim  karbüratörlü  araçların gaz yemesi çok güzel motor çok rahat devirleniyor. Benim arabamin motoru cok güzel enjeksiyonlu  gaz yemesi karburatorlunun yarısı  kadar  ciğerli bir enjeksiyon li için ne öneririsiniz
Aslında enjeksiyonlular da gayet iyi oluyor gaz ayarın vardır birşey
Enjeksiyonluların gidişi gayet güzel ben 2. viteste 100 görüyorum 3.de 140 4. viteste 150 gördüm daha da gidemedim yol kısaydı.
Araçta Sorun Vardır.Şu An Bizimki Benzinde Özellikle Alt Devirlerde Gaz Yemiyor Atak Değil Araç.Lpgde Olsa Daha Atak.Buda Sensörlerden Filan Kaynaklı.Enjektörlerde En Büyük Sıkıntı Katalizörün Dolu Olmasıdır.Genelde Araç Yaktıgını Dişariya Atamadığı İçin Şıkışıyor.
http://www.tofasteam.com/konu-i-e-karbur...l-mi-44238 konu senin konun kardeşim konu açıcka tartışılmış yeniden aynı konuyu açmışsın farkında mısın ?

kısaca aracın komple bakım olması lazım herşeyi tam tertipat olması lazım vs vs .
Benim karbüratörlü araç valla geçen bi slx ile inatlaştım gözlerim yaşla doldu arkadan sağ sinyal yaktım farklı bi yöne döndüm sinirim bozuldu Big Grin
@SüleymanÇakır orjinal mi araç herhangi bir oynama felan varmi

Benim ki 3te 100e gelene kadar 15 sn oluyor
@Burakalkac motorda oynama yok yorgun ve bitik motor sensörlerin yarısı iptal edilmiş karbüratörün heryerinden hava alıyor araç bildiğin hurda ne motordan ne yürüyenden ne de kaportadan hayır görmedik 4. Vitesi hariç bütün vitesleri de ötüyor 80 ini geçince direksiyon titremekten ellerin uyuşuyor.
Valla bende biliyorsunuz karbüratörlü var ama 2sine de binmiş olarak enjeksiyonlu derim. Ama modifiyesine gelince motor tek nokta enjeksiyonlu olduğundan kimse uğraşmıyor kafa yormuyor ilgilenilse onunda motor modifiyesi ile ilgili illa ki birşeyler yapılır.
Videodaki tek nokta enjeksiyon turbo
Hocam olay şu kadar basit tamamen bakım meselesi ikisi de tamamen bakımlıysa ve benzinde denerseniz ienin önde olacağını görürsünüz Smile

Tabi ki lastik jant lastik basınçları vs aynı şartlarda olduğu taktirde
Sayfalar: 1 2