Tofas Team

Tam Versiyon: Teyp kapanma sorunu
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Selamün aleyküm arkadaslar.pioneer marka teybim en ufak bir cukura girince kapanip aciliyordu. tesisati yeniledim,farkli + - cektim ama yinede ayni. sorun devam ediyor. durdugu yerde stopken veya rölanti halinde gram ses kesilmesi kapanma yok ama hareket halinde muzik dinliyemiyorum.Stop halde iken teybi yuvasindan söktüm salladim vurdum yine kapanma yok çözemedim gitti bu sorunu lutfen yardim edin.
Teybin kafası üzerindeki soket ile onun teyb kasa üzerinde oturduğu yerdeki soket. Yani iki tane soket. Onları kolonya ve diş fırçası ile temizle. Sorun çözülür.
Yıllar önce başıma gelmişti. Öyle yaptım sorun giderildi.
cok temiz ustam onlar baktimda ama yine bir temizleyecem insallah duzelir sagolasin
Araba marka model
Teyp marka model?
arac dogan l
teyp pioneer 70-75 ub usb aux lu teyp
Aleykumselam.En Son Bende Ani Kapanmalar Filan Yaşıyordum.Özellikle Sesi Biraz Açtığımda Çukura Girince Ses Gidiyordu.Sonradan Fark Ettim Kutup Başına Bağlı Olan + Kablosu Kopma Aşamasına Gelmiş.Nasıl Oldu Bilmiyorum Büyük İhtimalle Tesisat Kablosu Çok Dandık Oldugu İçin 3 4 Telle Akim Geçirmeye Çalişiyordu Amfiye.Kabloyu Yeniledim Düzeldi.Senin Sorunun Bir Çok Nedeni Olabilir Çünkü Burada Belki Çukur Bir Etken Değildir Teyp Hareket Halinde Ani Voltaj Dalgalanması Oldugu İçin İçindeki Entegre veya Bağlantı Kablolarında Gevşeklik Oldugu İçin Ses Kesebilir.İlk Tavsiyem Teyp ve Amfi Bağlantılarını Test Yapman Örneğin Teyp Beslemesine Bir Tane Ölçü Aleti veya Lamba Tarzı Bişey Bağlı Hareket Halinde İken Teyp Kapandıgında Lambada Sönüyor Mu Bak.Eğer Sönüyorsa Tesisatta Sorun Var Demektir.Yok Sönmüyorsa Şayet Amfi Varsa Amfiyede Bak Onunda Beslemesi Ne Alemde.Eğer Voltaj Kesiliyorsa İyi Haber Kabloları Yeniler Düzeltirsin Yok Lamba Kesilmiyor Sadece Teyp Kapanıyorsa İçindeki Kondansatörlerden Bir Çok Parçaya Kadar Gider İşler.
Yani yine de kontak spreyi yada tinerle diş fırçası al ekranı çıkar sil temizle aga olmazsa flexi kopmuştur değişecek aga inş düzelir
anfi kullanmiyorum ustam 2 400w pionner eski seri ve onlerde 2 adet normal hoparlor 13 cm. kutup baslarini kontrol ettim sorun gözukmuyor. + cektim tekrardan yine sorun devam edince cakmaklik baglantisina tekrardan cektim + yi. sorun olmasin diye. en son care entegre kontrolu ic kisimlari nasil kontrol edebilirim teybci anlarmi
Bnm bahsettiğim soketler temiz olabilir. Ama hafiften oksitlenebilir. Bilgin olsun.
Kardeş kapı kolonlarına bak araç hareket halinde iken kapı içine herhangi bi metal parçaya + temas ediyosa yapar benim araçta olmuştu sağ kapı içindeki hoparlörün + kablosubant soyulmuş kapanıyodu yolda giderken teybi yerinden söküp sallıyodum gitmiyodu araba hareket edince gidiyodu .
Sayfalar: 1 2 3