Tofas Team

Tam Versiyon: yağ Lambası geç sönmesi
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar merhaba aracım da bu gün fark ettim.
2 3 gün önce yağ ekledik fazla oldu galiba biraz
yağlambası ilk çalıştıgin da 2  yada 3 saniye geç sönüyor yağın fazlaliğıylami alakalı sorunu Nasıl Çözeriz ?
[Resim: yag-lambasi-neden-yanar.jpg]
Ya araç fazla yağı atacak yada yağı değiştireceksin. Tabi sorun fazla yağdan dolayı ise...

inşallah motora zarar vermez
Yağ koymadan önce ikinti yoktu ben yağı eksiltirim içinde o kolay eger ondaysa
Koyduğun yağ ince gelmiştir. İlk çalışmada yağlanma gerçekleşene kadar Yağ müşürüne yağ değmiyordur :ok
Yıllar önce başıma geldi. Mevsim yaz. ELF marka 20/50 yağ koydum. Yağ lambası sönmüyor. İstanbul'da dolaşıyordum. Hava çok sıcakti. Neyse İki gün sonra Castrol 20/50 koymustum. Sorun çözülmüştü.
Yağ çubuğunu kontrol et max seviyesinin ne kadar üstünde yağ filtresi ne zaman değişti motor yağı eklerken vizkozite değerleri aynı koymaya özen gösterin 20/50 nin üstüne 15/40 koyarsanız yağ moleküler yapısı değişceğinden sıkıntı çıkar
Valla Anlamıyorum Hani Hayatınızda Hiç Yağın Nasıl Konması Gerektiğini veya Yağ Kontrol Tarzı Şeyleri Bilmiyor Musunuz? Yazık Günah Araçlara Gerçekten.Tamam Yağ Koyarsin Anlarımda Arabanın 5 Bin Kmde Eksilteceği Yağ En Fazla 0,5 Lt Dir.Sen Bu Motora 1 ltreden Fazla Yağı Koysan Zaten Akıl İşi Değil.Birde Koyduğun Yağ Araçtaki Yağ İle Aynı Mı Değil Mi? Viskositelerini Bilmeden Yağlar Karıştırılmaz.
Yağ muşirini sök. Temizle. Yerine tak. İşlem tamam.
arkadaşlar bende aracı yeni aldım aynı sorun bendede var yağ yeni gibi görüküyor ama çubugun max seviyesinin dahada üstünde yağ filitresini söküp boşaltabilirmiz yada başka yöntem varmı ?

sahibi yağ yeni değiştirmiş ama fazla koymuşlar herhalde

tahminimce bir 600 700 ml arası fazla yağ
(01.04.2020, 14:50)DarkredBlue61 yazdı: [ -> ]Valla Anlamıyorum Hani Hayatınızda Hiç Yağın Nasıl Konması Gerektiğini veya Yağ Kontrol Tarzı Şeyleri Bilmiyor Musunuz? Yazık Günah Araçlara Gerçekten.Tamam Yağ Koyarsin Anlarımda Arabanın 5 Bin Kmde Eksilteceği Yağ En Fazla 0,5 Lt Dir.Sen Bu Motora 1 ltreden Fazla Yağı Koysan Zaten Akıl İşi Değil.Birde Koyduğun Yağ Araçtaki Yağ İle Aynı Mı Değil Mi? Viskositelerini Bilmeden Yağlar Karıştırılmaz.

şöyle düşün herkes anasının karnından doğarken herşey bilerek doğmazlar üslup olarak bana göre bu tavır hoş değil. sende veya başkasıda olsun bu araçları kullanmasını bilmiyorduk ? birileri öğretti bu şekilde öğrendik herkes herşeyi bilmeyebilir karşındakini kırıcı şekilde yerine uyarabilirsin. sonuçta insan.

belki adamın ilk aracı bunlar normaldir . saygılar.
arkadaşlar şimdi benim aracın yağ cubuguna baktım tırrıklı alab full bide onun üstündede bir miktar var ne yapmam gerek

yani yağ fazla
Sayfalar: 1 2