Tofas Team

Tam Versiyon: 93 Doğan Slx komple boya ne kadar tutar?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
araçta komple güneş yanığı var ama kordonlar falan çok düzgün iyi bir boya kaça çıkar yoksa hiç boyatmayalım mı?
kardeşim bunu çok araştırdum üstten temizlik boyası dersen 2500 tl ancak iç dış motor herşey çıkıp çürük yoksa 3750 tl dedi aracımı gördü ön direkler değişcek çürükler temizlenip komple boyası ıvırı zıvırı 6 000 tl fiyat söyledi

ancak iyi bir ustaya götürmen lazım artı çok solma (tavanda beyazlık yoksa) bence dursun branda ile koru yada kapalı yerin varsa orada tut derim.

pasta cila ilede kurtarma şansın varsa oda sonuç alabilirsin kardeşim
2000 zımpara ve pasta cila yaptırabilirsin. Bazı firmalar boyasız güneş yanığı giderme işlemi yapıyor.
bursada metalik 1700 normal 1200 dedi bana birisi mesaj atarak 

https://www.facebook.com/marketplace/item/516696095931223/?ref=messenger_banner
(31.03.2020, 01:01)rantez22 yazdı: [ -> ]kardeşim bunu çok araştırdum üstten temizlik boyası dersen 2500 tl ancak iç dış motor herşey çıkıp çürük yoksa 3750 tl dedi aracımı gördü ön direkler değişcek çürükler temizlenip komple boyası ıvırı zıvırı 6 000 tl fiyat söyledi

ancak iyi bir ustaya götürmen lazım artı çok solma (tavanda beyazlık yoksa) bence dursun branda ile koru yada kapalı yerin varsa orada tut derim.

pasta cila ilede kurtarma şansın varsa oda sonuç alabilirsin kardeşim

abi hiçbir beyazlama söz konusu değil ancak tavan verniksiz tamamen kapılar ve çamurluklarda vernik soyulması gibi tavana bir vernik atsak düzelebilir belki ama kapılardaki soyulmalara ne yapmak lazım?

(31.03.2020, 09:00)Hüsami yazdı: [ -> ]bursada metalik 1700 normal 1200 dedi bana birisi mesaj atarak 

https://www.facebook.com/marketplace/item/516696095931223/?ref=messenger_banner

teşekkürler abi ankaradayım

(31.03.2020, 01:32)erdem2680 yazdı: [ -> ]2000 zımpara ve pasta cila yaptırabilirsin. Bazı firmalar boyasız güneş yanığı giderme işlemi yapıyor.

abi tavan komple verniksiz gibi ama beyazlama astar çıkma durumu yok kapılar ve çamurluklarda da vernik soyulmaları var kordonlarda falan  hiçbir yamukluk yok ucuz boya yaptırsak da daha mı beter olur diye korkuyorum
kardeşim o zaman çok görüntüsü kötü değilse bence elletme kendini usta diye geçinen birine verirsin bu sefer daha beter olur.
Boya işi bölgesel olarak değişir biraz araştırman lazım paraya ihtiyacı olan birini bulursan çok uyguna bitirir işi yoksa ütopik rakamlar çıkartıyorlar dışarda yaptırcağına yetkili serviste yaptırmak daha mantıklı
simdi söyle birsey diyim komple boya malzemesi cok cok vernik sertlestirici boyası  1 kilo boya cok rahat boyuyor arabayı hepsi 500 lira tutsun kalanı iscilik alıyorlar onuda mecbur veriyorsun kötü olursa ne araba deger görür nede yüzüne bakarlar manisada 4 ila 6 arası boya
Boya kazımadan üstten inceden bir boya geçilirse 1000-1500 tl arası olur genelde. Burada önemli olan ustanın da iyi olması.
O zaman tavanı 2000 numara sulu zımpara yap. 1000 numara da tercih edilebilir. Önemli olan hafif yapmak ve eski verniği temizlemek. Verniksiz boyaya yüzeyi görününce üstübü ile sil. Araba boyası satan bir yere git. İçinde sertlestirici olan sprey vernik var. Kutunun altında tıpa olan ürün. Spreyi sıcak su içinde bekletebilirsin isteğe bağlı olarak (basıncı artırmak için) neyse.. 5 dakika iyice çalkala. Tavana sağdan sola veya tam tersi sık. Yuvarlak hamleler veya zik zak sık birak, sık birak yapılmaz.
Yani sıkmaya başladın mı bir koridor yaparsın. Mesela ön cam hizasından başlayıp arka cama kadar sıktın. Sonra vernik sıkmadığın 10 cm lik başka bir koridor seçtin, ön camdan arkaya veya tam tersi yaparsın.
Bnc tavanda bunu dene bişey kaybetmezsin. Begenirsen boya yapmaktan kurtulursun hihihi
Sayfalar: 1 2