Tofas Team

Tam Versiyon: Xenon kit
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Selam arkadaşlar bulunduğum şehirde h4 xenon uzun kısa 8000 k ,100 tl montaj dahil olaraktan adam satarım dedi sizce nasıl ?

Tabiki ürün nasıldır .Ürün markası ile ilgili resim aşağıda .

http://images.gittigidiyor.com/4724/XENON-FAR-KIT-DIJITAL-HB3-9005-6000K-8000K-CSP__47246651_0.jpg

Marka Csp sanırım.
Fiyatı uygun ama markayı ilk defa gördüm garantiliyse alınabilir ama üzerine ekleme şansınız varsa bilindik marka alın Csp garantilide olsa yeni marka Bilecikde arıza olursa yaptırmanız sıkıntı olabilir.
Sentinel alabilirseniz daha iyi olur sizin için ben ve Yunus Emre Kardeşim aynı ürünü kullanıyoruz şimdilik memnunuz tavsiye ederim Smile
aynı ürünü kullanıyorum. farlarımın ayarsızlığından sanırım uzunlarda pek fark göremedim ben. ama aydınlatması güzel
Kardeşim fiyat bence çok. Xenon da mtec,philps vs gibi belli markaları almayacağınız taktirde hepsi aynı hepsi çin malı. Çinde bunlar tek bir fabrikada üretilip farklı markalara satılıyor. Hatta 100 000 tane sipariş verebilirseniz tofaşteam markasıyla bile çıkartabilirsiniz. Montaj olayı zaten basit. Yapamazsan fotoğraflı olarak anlatımınıda yaparım sana. Sahibinden de 60 tl alacağın bi set ile bunun bir farkı yok bilmiş olasın Smile
Ben motorlu kitlerde en ucuz 85tl ye bulmustum kargosu vs derken burdan 120ye garantili aldım çokda memnunum (autocorner marka)

60tl uzun kısa sanmıyorum yoktur varsada o alınmaz zaten , 120 - 150 civarı az çok bilinmiş sorun çıkartmayan bi kit alın derim (Sentinel - AutoCORNER - Oscar vs. )
Dediğim gibi bilinmiş markalar dışındakilerin hepsi çinde üretiliyor.

Ayrıca uzun kısa alırsanız sellektör olayı biraz sıkıntı olacak.Açıkcası ben önermiyorum ilk çakmada tam manasıyla verim alamayacak bir müddet uzunları yakıp ısıttıktan sonra flash patlaması gibi bir görüntü elde edeceksiniz.

Birde bulunduğunuz yerde xenon a polisler karışıyorsa mavi kırmızı tepe lambasını görünce direk uzunlara çakıp polisin önünden sarı ampüllerle geçme ihtimaliniz var karar sizin Smile
Bende aksini düşünüyorum uzunu sarı olanlarda uzun pek bi işe yaramıyo(odak tutmadığından) burda bi tipoda vardı sordum xenonlar uzundan daha iyi demişti, bende uzun kısa var ısınmadan sellektör yapınca belli oluyo(yeterli bence) ama ısınınca cok daha güclü oluyo , akşamlarıda uzunları çok işinize yarıyo baya bi ileriyi aydınlatıyo , tabelalar, yön okları vs. zaten halojene göre daha belirgin oluyo ben 60tl kısaları halojen alcaktım ama 60daha ekleyip uzun kısa aldım çokda memnunum en azından keşke uzun kısa alsaydım demiyorum kısaları halojenide hiç aramıyorum.
Yorumlar için teşekkürler bende başlarda kısa xenon uzunlar sarı olarak düşünüyordum.Ama sanırım tekrar düşünebilirim hemde fiyat açısından hemde burası küçük ilçe xenonlu araç o kadar çokki bende onlar gibi rahatsızlık vermemek için düşünüyorum.

(Rahatsızlık vermemek için diyorsun ama genede xenon takıyorsun Big Grin .Diyecek olursanız uzun xenonları ve sisleri xenon yapıp açıp laf işitmemekten iyidir bence . Big Grin )
ben internetten aldım 50 liraya halen kullanıyorum baya bir zaman oldu sorunsuz montajı önemli degil kendin takarsın ama genede garantili almak en iyisi internettende garantili alabilirsin araştırman lazım biraz
Sayfalar: 1 2