Tofas Team

Tam Versiyon: Dogan S klima
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Selamun aleyküm arkadaşlar aracı yeni aldım 94 model klimalı Dogan s aracimin klima kayışıni kış geldi diye sökmüşler arac belediyeden cikarilma calisiyormus
[Resim: 20200225-124527.jpg]
bu kayış nasıl takılıyor yardım ederseniz sevinirim
Klima kompresörü gerdirmelidir onu gevşetip kayışı takıp tektar kompresörü gerdirip kullanabilirsiniz
Kompresor ve karsidaki disliye rahatca geçiyor gergi rulmani boşta kalıyor acaba onumu gevşetip germek lazım
Eğer bulunduğun yerde klima ustası varsa bence hiç uğraşma çünkü maliyetli bir şey değil.ayrıca klima bakımını da yaptırmış olursun.
@pckopat48 Sitede klimalı birkaç tofaştan biriside İsmail'de gelince yorum yapar diye düşünüyorum  Smile
Valla sevinirim yeni aldim bende merak ediyorum çalışmasını    Smile

(25.02.2020, 15:26)bekiroguzhan yazdı: [ -> ]Eğer bulunduğun yerde klima ustası varsa bence hiç uğraşma çünkü maliyetli bir şey değil.ayrıca klima bakımını da yaptırmış olursun.
Eyvallah hocam benden önceki sahibi tanidikti yaptirdim dedi bakimini sadece kayışı takicam
Normal Tofaşlarda alttan hafif hafif sıcak veriyor ya, klimalı olunca onu engellemişler öi acaba ben bunu merak ediyorum ? Klima gerçekten soğutuyor mu içeriyi ?
(25.02.2020, 20:19)Egemen048 yazdı: [ -> ]Normal Tofaşlarda alttan hafif hafif sıcak veriyor ya, klimalı olunca onu engellemişler öi acaba ben bunu merak ediyorum ? Klima gerçekten soğutuyor mu içeriyi ?
Kalorifer kapalı iken hiç bir yerden sıcak gelmiyor benim
(25.02.2020, 20:19)Egemen048 yazdı: [ -> ]Normal Tofaşlarda alttan hafif hafif sıcak veriyor ya, klimalı olunca onu engellemişler öi acaba ben bunu merak ediyorum ? Klima gerçekten soğutuyor mu içeriyi ?

klimalı olan her aracın içersini soğutmasını beklemek lazım (bakımlı ise) tabiki yoksa bakımsız bir araçsa ondan bir beklentin olmasın 

diğer soruna gelicek olursak tofaşların çoğundan alttan sıcaklık gelir sana konu attım onu incelersen yardımcı olur yüksek gögüslerde sıcaklığı kısan bir ayar varmıydı hatırlamıyorum ama onla ilgili yapacakların pedal ve yolcu kısmına tekrardan izalasyon yaptırabilirsin artı musluğunu harareti etkilemeyecek şekilde kısabilirsin ki sorunun bir nebze çözülür onun harici komple kesmeye kalkman imkansız en eski 131lerde bile o sıcaklık var
ordan biyerden kaçak filan var demekki yada boşluktan geçiyor o benimde ayağımın yandığını hatırlıyorum ben
Sayfalar: 1 2