Tofas Team

Tam Versiyon: Pütür için yardım
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Selam aleyküm yeni bi tofaş aldık altı olduğu gibi çıplak en ufak kum tanesi bile ses yapıyor bunun için zift veya pütür atmak istiyorum nasıl bir yol izlemeliyiz yapanlardan yardım bekliyorum Hoşgeldin
@enes EKŞİ Aleyküm Selam. Ben 1-2 ay önce attırdım. 1 gün öncesinde arabanın altını yıkattırman lazım paslı bölgeler illaki vardır oraları zımparalatıp antipas sürülmeli gerekli yerlere dayson çekilip en az 1-2 saat kuruması lazım. Daha sonrasında tabancayla atılacaksa şaft ve egzozu gazate vb şeylerle ört.
Ben 5 kutu dayson pütür aldım yeterli geldiçamurluk içlerinede 1 kutu pütür yeterli.
100 tl işçilk ücreti verdim. Aracı kaldırıp fırçayla sürerim dersen o da olur boş bi kaba döküp ben geçen hafta aracı içtende pütürledim fırçaylada güzel oluyor.

Marka olarak Daysonun pütürünü öneririm daha uzun süre dayanıyormuş. Diğer markalar daha çabuk kabarma yapıp dökülüyormuş.
@Kral9930 çok sağol 5 tüp demissin onu kompresorlumu atiyola yoksa boya gibimi bide ne kadardı fiyatları
@enes EKŞİ pütür tabancası ayrı oluyor kopresör hortumunu takılıyor boya tabancası gibi. Dayson pütürü tanesini 20 tl ye aldım ben boyacıdan. 15 tl yede var ama tavsiye etmem.yapmışken 6 kutu al çamurluk içlerinede attır.
@Kral9930 çok sağol 5 tüp demissin onu kompresorlumu atiyola yoksa boya gibimi bide ne kadardı fiyatları