Tofas Team

Tam Versiyon: Çürüklerle savaş
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Aracımda çürükler var ilk aldığımda yoktu ama zamanla oldu anlamadım maliyet tahmini ne olur sizce
[Resim: D86-F27-A5-4-A99-4761-8-D52-E03033653886.png]

[Resim: AE5684-A0-258-C-4-D26-A4-D8-FBF5-BAB22106.png]
Cam kenarı için kaportacıdan başka seçenek yok fakat çamurluk ağzını kendiniz yapabilirsiniz. Forumda bu iş ile ilgili çok sayıda konu mevcut. Kabaca anlatayım, çürüğü temizlemek amacıyla paslı bölgeye kuru şekilde 120 zımpara atacaksınız, paslı bölge tamamen parladıktan sonra çelik macun ile ince ince dolgu yapıp ardından klasik zımpara - astar - zımpara ve araç renk koduna göre bastırılmış sprey boya ile tertemiz çamurluk ağızlarınız olur.
(14.02.2020, 19:19)Anku yazdı: [ -> ]Cam kenarı için kaportacıdan başka seçenek yok fakat çamurluk ağzını kendiniz yapabilirsiniz. Forumda bu iş ile ilgili çok sayıda konu mevcut. Kabaca anlatayım, çürüğü temizlemek amacıyla paslı bölgeye kuru şekilde 120 zımpara atacaksınız, paslı bölge tamamen parladıktan sonra çelik macun ile ince ince dolgu yapıp ardından klasik zımpara - astar - zımpara ve araç renk koduna göre bastırılmış sprey boya ile tertemiz çamurluk ağızlarınız olur.

Eyvallah hocam bende o şekilde düşündüm elimede yatkın ama aracın genelinde inçe çizikler ve zamanla ciziklerde pas oluşmuş bir çok yerinde nokta nokta tavan dahil buna kapırtacıdan başka çare yok gibi ?
Daha önceki sahibi tımarlama denilen yolcu işi kaporta ayarı vermiş düzgünce tedavi edilmezse ilerleme olucaktır macunlar patlamaya başlamış