Tofas Team

Tam Versiyon: Ön kapılar (yardım)
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
iyi geceler arkadaşlar. Benim aklımda bir şey var,internetten araştırmama rağmen yeterli bilgiye ulaşamadım ve tatmin olmadım. Ön iki kapının menteşelerini değiştirip,basınçlı pompayla birleştirsek,kapıları yukarıya doğru açma olanağımız var mı ? Ya da başka bir ihtimalle yukarıya ya da ters yönde açılma imkanı var mı ? Underground 2 oyunundaki gibi Dodgy Big Grin
vardır illaki ben ankarada dediğini yapan birini gördüm..
Lambadoors yarasa kapı diye geçiyor 6-7 tofaşta görmüşümdür menteşeleri 250-400 lira arası birşeydi.Gerisi kaporta işçiliği.
yapılır dediğin gibi yanlız menteşeler 700-1200 tl arası değişiyor sonra işçiliik ne kadar alırlar bilmem
yapılmasına yapılır tabi de belirli bir süre sonra kapı düşmeye başlıyor diye duymuştum
4 kapı araçta ne kadar güzel durduğu şüpheli
zamanla düşme vs de cabası, parasını hiç bir şey diyemiyorum Big Grin

Buna bu para verileceğine arka kapıları iç-dış kaynatıp imkanın da varsa direkleri geri çek daha iyi olur Big Grin
Bugün biraz araştırdım ama pek olumlu şeyler çıkmadı. Confused Ustanın dediğine göre 100 liraya falan mal olur işçilikte 50 alırım ama zamanla işe yaramaz hale gelir. Direkler çok güçlü olmadığı için amortisörler tam güçlü kaldıramaz ve amortisörlerin takılabileceği yerler dar olduğu için tek boyut takabiliriz dedi. Yap dersem yapacak ama biraz soğudum açıkçası. illa bir cinslik düşünüyorum. menteşeleri ters çevirip kapıyı ters açmayı düşünüyorum. o nasıl olur sizce ?
Arkadaşım paranı daha makul şeylere harcayıp güzel sonuçlar alabilirsin, usta da demiş 3 günlük zevk olur bu iş.
Kapının açılması da senin zevkine kalmış ( kapıların toplamda kaç dk açık kalacak kim görecek seni ne kadar tatmin edecek )
(24.07.2012, 15:08)B.TT.L yazdı: [ -> ]Arkadaşım paranı daha makul şeylere harcayıp güzel sonuçlar alabilirsin, usta da demiş 3 günlük zevk olur bu iş.
Kapının açılması da senin zevkine kalmış ( kapıların toplamda kaç dk açık kalacak kim görecek seni ne kadar tatmin edecek )

tabii ki orası kesinlikle öyle ama farklı bir şeyler çıksın istiyorum ortaya.
(24.07.2012, 15:16)RedStormES yazdı: [ -> ]tabii ki orası kesinlikle öyle ama farklı bir şeyler çıksın istiyorum ortaya.


Herkes fark istiyor ama herkes istediğini elde edemiyor, Tofaşa bunları ilk düşünen sen değilsin ki, ve istediklerin de piyasada sayılı yani. Randımanlı olsa daha çok olurdu herhal Big Grin