Tofas Team

Tam Versiyon: Merkezi kilit sorunu
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Arkadaşlar hepinize iyi günler. 93 slx im var kumandadan kapıları açıyorum ama açıyor hemen geri kilitliyor. Sol ön kapıyı anahtarla da açamadım. Çözümü şöyle buldum düğmeye basıyorum tam açtığı esnada kapı kolunu çekiyorum o aralıkta yakalıyorum öyle açabiliyorum. Yalnız bu sadece sağ ön kapıda oluyor. Kilitlemeye geldiğimizde ise kumandadan kilitlemiyor. Kilitlemek istediğimde ise sol arka kapıdan sol ön kapının kilidini üstten bastırıyorum heryer kilitleniyor sağ arka kapıyıda kapatıyorum iş bitiyor. Biraz karışık ama idare edin.. bu problemi nasıl çözebilirim daha önce başına gelen oldu mu? Teşekkürler
Ustam bendede tam tersi olmuştu. yani kumandadan kitliyordum kapatıp geri açıyordu. kapı içini söküp motora ulaştım motor kasıntılı çalısıyormus bağlantısını biraz gevşettim sorun çözüldü.
senin hangi kapıda tam anlayamadım ama tek tek kilit motorlarına bakman gerekecek
(28.01.2020, 15:27)mehmetosman42 yazdı: [ -> ]Ustam bendede tam tersi olmuştu. yani kumandadan kitliyordum kapatıp geri açıyordu. kapı içini söküp motora ulaştım motor kasıntılı çalısıyormus bağlantısını biraz gevşettim sorun çözüldü.
senin hangi kapıda tam anlayamadım ama tek tek kilit motorlarına bakman gerekecek

Cevabın için teşekkür ederim. Problem bence sol ön kapıda çünkü kilitleyip açtığı esnada orayı açamıyorum.