Tofas Team

Tam Versiyon: Sinyaller zayıf yanıyor
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
cümleten selamın aleyküm 90 model bi araç aldım aracın ön sinyalleri cok cansız zayıf yanıyor 4lüdede aynı sorun var bu sorun varken amerikan park yaptırdım geçen gün parklarımı actıgımda sanki hiç yanmıyor gibi sinyal verincede yine aynı elektriikciye gösterdim tesisat yorgun yaşlı araba bunlarda böyle yapacak bişey yok ona dedi cıktım yanından az bişey netten bakındım kontak spreyi alıp duylarını temizledim baya paslanmalar vardı ampullerini değiştirdim taktım sorun hala devam ediyor dedim acaba flaşörden mi yapıyor elektrikci ondan değil dedi emin olamadım arkadaşlar bende hastalık o sinyal tam yanacak o amerikan park göze bibaşka gelicek Big Grin yardımlarınızı bekliyorum
Tamircilerin klasik yalanı at yalanı ... inananı hesabı akü zayıflamış olabilir mi ?
kablodan bi bakın lamba bağlayıp.
(14.01.2020, 22:56)67 LC 514 yazdı: [ -> ]Tamircilerin klasik yalanı at yalanı ... inananı hesabı akü zayıflamış olabilir mi ?

Arkadaşa katılıyorum. Sorun tam olarak ne olduğunu bilmiyorum ama benim araçta da arka sinyaller kafasına göre yanıp sönüyor bazen sağ tarafa sinyal veriyorum o taraf yanmıyor aradan belli bi müddet sonra sağ yanıp sol sönüyor. Sözde elektrikçi yaptı tesisat yorgun yalanı ile birlikte.

Araçta akünün oradan bi kaçak kontrolü yap bence onlada alakalı olabilir.
Ampüllerini değiştir bide öyle dene ucuz bişey zaten

(15.01.2020, 09:26)scrape35 yazdı: [ -> ]Ampüllerini değiştir bide öyle dene ucuz bişey zaten

pardon değiştirmişsin Smile