Tofas Team

Tam Versiyon: Benzin göstergesi ve şamandıra
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Bugün yeni şamandıra alıp taktım. Depoyu sökmekle uğraşmadım. Arka höparlörü söküp oradan taktım.takmadan deneme yaptım güzel çalışıyor.
[Resim: 20200212-175158.jpg]

[Resim: 20200212-174524.jpg]

[Resim: 20200212-183148.jpg]

[Resim: 20200212-183206.jpg]
Hayırlı olsun .  :alkis
Selam arkadaşlar 1 hafta önce şamandırayı değiştirmiştim göstergesi falan çalışıyor fakat araç benzinde çalışmıyor depodan benzini çekmiyor sorun ne olabilir.arac şamandırayı değişmeden önce benzinde çalışmama problemi hiç olmadı.
Hortumları doğru taktığınıza emin misiniz. Gidişi dönüşe dönüşü gidişe takmış olmayasınız
@pisyancı onada baktım kalın olan Benzini çeken diye biliyorum.çekmemesi için başka ne sorun olabilir? Yolda giderkende gazdan benzine geçiş yaptım yine çekmedi
(16.02.2020, 22:36)Kral9930 yazdı: [ -> ]@pisyancı onada baktım kalın olan Benzini çeken diye biliyorum.çekmemesi için başka ne sorun olabilir? Yolda giderkende gazdan benzine geçiş yaptım yine çekmedi

çekmemesindeki sorun benzin otomatiğinin arızasından yapar. benzini çekiyodur ama kesiciden geçmiyodur arızalıdır ondan yapar. ama sizin sözünüze istinaden yazdım. daha önce çalışıyordu dediniz. bende hortumdan olabilir diye yazdım. hortum doğruysa otomatiğin kesiciye giden hortumunu çıkartın pet şişenin içine koyup marş yapın otomatik basıyor kesici geçirmiyorsa kesicide sıkıntı vardır. ama yok pet siseye benzin dolmuyorsa otomatik basmıyordur.
@pisyancı teşekkürler sağol yarın bi deneyim.şamandırayı değişmeden böyle bi sorun yoktu.
@pisyancı bugün denedim şamandıradaki hortumu çıkartıp normal benzin kabına saldım ordan çekti benzin çalıştı tekrar şamandıraya taktım yine çekmedi.şamandırada ne gibi bi sıkıntı olabilir internetten aldım sıfır şamandıra. Depoda 40 tllik benzin var. 6 litre falan eski şamandıra takılıyken 20 tl benzin atsamda çalışıyordu.
Abi şamandırayı tekrar söküp incele ucu tıkalı olabilir nefes yoluyla Bi bak hava giriş çıkışı oluyor mu elektronik bişey yok çünkü.
Konu dışı ama o göstergeyi nereden bulurum
Sayfalar: 1 2