Tofas Team

Tam Versiyon: Kalorifer ısıtmıyor
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
aracımda su kaçakları vardı paspasın altı ıslanıyordu kalorifer peteğinden kaçak varmış yaptırdım düzeldi ama araç hararet 90 derecede bile kalorifer hala soğuk üflüyor ne yapsam çözemedim bu neden olur bi yardım edin
Musluğun açık konumda olup olmadığını kontrol ettinizmi ?
Orta konsulün sağ ön tarafında sıcak ve soğuk için vana var, gerçi kontrol panelindeki sıcak soğuk butonuda ona bağlı, ya yerinden çıkmıştır, yada korozyona uğramıştır vana konuma geldiğini sanıyorsunuzdur gelmiyordur, bende öyle olmuştu wd40 ile çözmüştüm. Sistem yapılıken bir yanlışlık olmadıysa sorun muhtemelen bunlardan biridir.
musluğu açmıyor olabilir.
(02.01.2020, 10:23)mirafiori131 yazdı: [ -> ]Orta konsulün sağ ön tarafında sıcak ve soğuk için vana var, gerçi kontrol panelindeki sıcak soğuk butonuda ona bağlı, ya yerinden çıkmıştır, yada korozyona uğramıştır vana konuma geldiğini sanıyorsunuzdur gelmiyordur, bende öyle olmuştu wd40 ile çözmüştüm. Sistem yapılıken bir yanlışlık olmadıysa sorun muhtemelen bunlardan biridir.

s.a benımde aracım ie sag onde altta baktıgında bı tel ve vavı bı duzenek var saga sola donuyo kumanda panelının sadece aracın dısardan alan havayı acıp kapatıyor baska calısan bısey yok o telı sert demır gıbı telı saga sola oynatınca yan dıfuzerlere ve cama gelen hava konumunu degıstıryo o mekanızma normalde servo motorlu olup genelde calısmayan kısımmı acaba .
Peteğe gelen borulara bakın sıcak su gelişi ne alemde
araç devir daim yapıyor ama tahminimce gögüs düğmeleri bozuk bi kere sıcak soguk dönderince sıcak geliyor ama 5 dakika sonra tekrar soğuk üflüyor
Havasına baktin mi reis
Petek temizliği yaptır usta bakırsa şişlettir kafan ağrımaz
Musluk değişirken sıcak konumunun ayarını yapamamışlar musluk tam açılmıyor. açılsada hava panelini açmıyor.