Tofas Team

Tam Versiyon: problem
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
slm millet küçük bir sorunum var 1999 slx 1.6.i.e doganım var ve aracım 1-2-3. vitesleri güzel ama 4 viteste aracım artık gerı gıtmeye baslıyor devir bile nerdeyse cok gerılıyo.yanı sole bıse 1-65 km 2-100 3-145 4-170 cok zor yapıyo.ama daha once yanı aracı ılk aldıgım zmanlar (5 ay once) falan cok net bı sekılde 170 yapıyodu.sizce ne tür bı sorunum olabılır.bu konuda yardımlarınızı beklıyorum.
Baskı balata bitmiş olabilir ya da subap ayarı sıkıntılı olabilir
valla emre fırat kardeş Big Grin sende şu hız olayına hiç anlam veremiyorsun Smile
Bana da sanki baskı balata gibi geliyor.hız olayına gelince 3. vitesde 3 kişi 110 yapabildim zaten ona da içim acıdı ben de Emre gibi şaşırıyorum bu olaya.
baskı balata yeni değişti zaten
baskı balata değiştikten sonra bu işler oralara geliyor.ama 4 cok kötü.yinede saolun
Balata değişiminden sonra mı bu sorun ortaya çıktı?
hız olayında katılıyorum ne kadar sıkıştırmaktır o öyle ya Big Grin içim acıyo 2 de 70 den sonra basamıyorum ki ben Big Grin
1. ile 2. vitesi bilmem ama birkeresinde E30 ile kapışırken 3. viteste 8000 Devirde 140'ı gördüm.4 lüyorum yemiyor bu sefer geri 3'lemek gerekiyordu.E30'u sürenin yanında manitası vardı.Yan yana gidiyorduk ben sol şerit o orta şerit 80 80 gidiyoruz,camı açıktı,baktı bana doğru vites küçülttü hani hatun varya yanında artistlik yapıcak ya,bi kac kere vututut dedi limitöre bindirdi uzadı filan,ondan sonra film koptu,8-9km boyunca ölümüne kapıştık.4lersem o geçiyor beni,3 lersem ben onu 1 boy geçiyorum.Baya uzun bir süre 1 boy önde gittim,Sonra tokatlandığını anladı kesti gazı,baktı makina ciğerli Big Grin yine 80 80 gitmeye devam etti.Araç 96 SLX full orjinal araçta hiçbirşey yok,kapışmaya başlamadan öncesi 3 diş gaz vardı,8-9km gittik,kırmızı yandı gaz düğmesi.Gazı resmen içti.Demekki her Kuş'un eti yenmezmiş,Kuş'ları hafife alıyorlar,Her şahin'i doğan'ı aynı sanıyorlar Smile
Sanırım vires dişli oranları da farkediyor bu olaylarda.Bizim dişli oranının boyu yetmiyor yürütmeye bazı araçlarla kıyaslandığında.
Sayfalar: 1 2