Tofas Team

Tam Versiyon: Su eksiltme sağ ön paspas altı ıslanma
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
ÖNCELİKLE HERKEZE SELAMIN ALEYKÜM BENİM ARAÇ 97 MODEL DOĞAN SLX İE ARACIN SAĞ ÖN PASPAS ALTI ISLANIYOR KALORİFER MUSLUĞU DEDİLER GİTTİM DEĞİŞTİRDİM DEĞİŞTİRMEDEN ÖNCEDE VARDI AYNI SORUN HALLETTİK SONRA  Bİ MÜDDET KESTİ SU AKITMAYI  SONRA TEKRAR BAŞLADI BU SEFER İYİCE ÇOĞALDI ANTİFİRİZLE BERABER AKIYOR BİRDE ARAÇ DURURKEN ROLANTİDE IŞIKTA BEKLERKEN KALORİFER BUZ GİBİ ÜFÜRÜYOR AMA GİDERKEN SICACIK İÇİNDEN ÇIKAMADIM HERKEZ BİRŞEY DİYOR RADYATÖR DEĞİŞECEK DİYENLER VAR KALORİFER PETEĞİ DEĞİŞECEK DİYENLER VAR BORULARDAN KAÇIRIYOR DYENLER VAR YARDIM EDİN...
Aleykum selam oncelikle tanisma konusu açman gerekli sonra yardimci olunur

http://www.tofasteam.com/forum-uye-tanitim-bilgileri-4
Kalorifer peteği patlak anlaşılan onu değiştirmen gerekecek
Aracin içindeki suda antifiriz varsa motor suyu olduğu kesin musluk değiştiyse kalorifer petegide patlamış olabilir antifrizi yeni mi koydun?

Rölantide soğuk üfürüp gaz verince sicak üflüyorsa hava da olabilir havasini alınca düzelmezse devirdaim bozulmuş olabilir lpg rölanti Veya stop etme sorunları da varmi?
(27.12.2019, 12:29)La1end38 yazdı: [ -> ]Aracin içindeki suda antifiriz varsa motor suyu olduğu kesin musluk değiştiyse kalorifer petegide patlamış olabilir antifrizi yeni mi koydun?

Rölantide soğuk üfürüp gaz verince sicak üflüyorsa hava da olabilir havasini alınca düzelmezse devirdaim bozulmuş olabilir lpg rölanti Veya stop etme sorunları da varmi?
antifirizi koyduralı 15 gün felan oldu  lpgde sorun yok rolantidede sorun yok stop etmiyor araç
Antifiriz koymadan önce sadece su varsa uzun sürede su ile kullanildiysa antifiriz koyunca bir kaç yeri patlatabilir büyük ihtimal petek delindi o sorunu giderip havasini aldıktan sonra kaloriferin sicak soğuk olayına bakarsin önce su kaçağını bulunup yapilmali